Quad dla 6-latka

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
ODPOWIEDZ
Pepe32

Quad dla 6-latka

Post autor: Pepe32 » pn 07 lip, 2008

Witam serdecznie.Na poczatek pozdrawiam wszystkich na tych forum i prosze o pomoc. Chcę kupic mojej 6-cio letniej córce quada,ale zupełnie nie jestem w temacie.Znalazłam na allegro taki własnie model i bardzo proszę o oipnię na jego temat.
Dzieki wielkie.

Skutery/quady ATV 110ccm Najnowszy, WSTECZNY 1 549 PLN
Załączniki
B45974_1.jpg
Ostatnio zmieniony pn 18 sie, 2008 przez Pepe32, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
tede74
Administrator
Quad:: Scrambler XP 1000 S
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tede74 » pn 07 lip, 2008

Jak kochasz dziecko to mu tego nie kupuj. Quad napędzany silnikiem spalinowym dla takiego brzdąca, nie będący zagrożeniem dla jego życia i zdrowia to wydatek minimum 6-7 tyś. Lepiej kup dziecku elektryczny firmy Peg Perego np. taki
Dla porównania tyle kosztuje z silnikiem spalinowym- Polaris Outlaw 50 lub Sportsman 90
:I love POLARIS:

wolodnia
Kontakt:

Post autor: wolodnia » ndz 13 lip, 2008

kolego ale co z tego ze jest spalinowy od tego jest regulacja predkosci handluje czyms takim i wiem co sie sprzedaje zapraszam na moja strone www.sport-quad.pl
mam ceny hurtowe

Awatar użytkownika
WoDzUu
Kontakt:

Post autor: WoDzUu » ndz 13 lip, 2008

a w Chinczykach regulacja prędkośći może się popsuć bardzo szybko !! Ważniejsze moim zdaniem będzie bespieczeństwo :D

Mojego znajmego syn który ma 7 lat jeździ na Gryzlaku 350 :D i daje sobie rady !! tylko na początku trzeba nauki !

wolodnia
Kontakt:

Post autor: wolodnia » ndz 13 lip, 2008

wadpie zeby to nawalilo blokada jest na srubie ktora sie w kreca i kontruje sie jeszcze ósemka takze niema szans zeby to puscilo wrazie czego jest jest jeszcze drugie zabezpieczenie tak zwane gniazdo mozna dziecko przywiazac na lince i po pociagnieciu gdy gniastko sie wypnie motor staje to juz nie te czasy co chinole robily badziew sprzedaje tego trocxhe czasu i naprawde widac poprawe popaczcie na samochody jakie teraz produkuja cod malina .a co do quadow to wiadomo ze jak sie wypakuje z kartona to trzeba wszytsko posprawdzac i podokrecac po swojemu .tak bym to widzial :shock:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”