Quad dla 12-latka do 2,5tyś.
Dziękuje wam bardzo za wszystkie odpowiedzi!
Wywnioskowałem z nich, że lepiej przeznaczyć więcej pieniędzy na coś używanego niż na chiński kał. Postanowiłem, że przeznaczę ok. 5-7 tys. na quada markowego, używanego. Zainteresowały mnie:
AEON COBRA 180 RS II KLIK
Kymco Mxer 150 KLIK
Yamaha Blaster KLIK
Co sądzicie o tych quadach? Może zaproponowalibyście mi coś innego?
Pozdrawiam,
Pawliszak
PS. Co sądzicie o quadach marki solaris?
Wywnioskowałem z nich, że lepiej przeznaczyć więcej pieniędzy na coś używanego niż na chiński kał. Postanowiłem, że przeznaczę ok. 5-7 tys. na quada markowego, używanego. Zainteresowały mnie:
AEON COBRA 180 RS II KLIK
Kymco Mxer 150 KLIK
Yamaha Blaster KLIK
Co sądzicie o tych quadach? Może zaproponowalibyście mi coś innego?
Pozdrawiam,
Pawliszak
PS. Co sądzicie o quadach marki solaris?
Cześć
Ten AEON to z tego co wiem jest robiony w tej samej fabryce co POLARIS PHENIX 200
i ponoć uzywają do jego produkcji elementów z tego POLARISA .
Mam w stajni takiego PHENIXA pierwszey wypust z 2005 r. przez pół roku nim jeździłem i nieraz jak mój kozak stoi na warsztacie to go dożynam i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł , no wyłączając skok do rzeki (wtedy się ochlał i zgasł) po wyciągnięciu i postawieniu w pionie na d*** pokręceniu rozruchem wypluł wodę przez filtr i zapalił . Wymieniłem tylko oleje i jeździ do tej pory bez problemu . Więc jak ten AEON jest robiony na tych samych częściach to chyba jest w porządku , sam się zastanawiam nad kupnem go dla Młodego bo akurat koleś ma takiego na sprzedarz raz wyjechał na drogę i chce nieduże pieniądze .
Sam jestem ciekaw co sądzą o nim inni na forum , i czy moje informacje o pokrewieństwie z PHENIXEM to prawda .
Ten AEON to z tego co wiem jest robiony w tej samej fabryce co POLARIS PHENIX 200
i ponoć uzywają do jego produkcji elementów z tego POLARISA .
Mam w stajni takiego PHENIXA pierwszey wypust z 2005 r. przez pół roku nim jeździłem i nieraz jak mój kozak stoi na warsztacie to go dożynam i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł , no wyłączając skok do rzeki (wtedy się ochlał i zgasł) po wyciągnięciu i postawieniu w pionie na d*** pokręceniu rozruchem wypluł wodę przez filtr i zapalił . Wymieniłem tylko oleje i jeździ do tej pory bez problemu . Więc jak ten AEON jest robiony na tych samych częściach to chyba jest w porządku , sam się zastanawiam nad kupnem go dla Młodego bo akurat koleś ma takiego na sprzedarz raz wyjechał na drogę i chce nieduże pieniądze .
Sam jestem ciekaw co sądzą o nim inni na forum , i czy moje informacje o pokrewieństwie z PHENIXEM to prawda .
vatro pozdrawia
- prezziguzzi
- Kontakt:
moim zdaniem syma wieksza pojemnosc , ładny design mniejszyb przebieg i wielkosc syma jest duzo wiekszy od kymco
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
A co powiecie o takim quadzie: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=B14124 Jak ma się on w porównianiu z Symem??
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
quad bardzo dobry... no i TO JEST TAJWAN!!! napewno moc spokojnie starczy... firma profesionalna malo awaryjny dobra siec serwisow czego jeszcze wiecej chciec?
jezeli interesuje cie bardziej szczegolowe informacje polecam opcje szukaj
jezeli interesuje cie bardziej szczegolowe informacje polecam opcje szukaj
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
-