Quad Diablo Fx-200
Quad Diablo Fx-200
Witam posiadam takiego oto quada ale nie moge polapac sie z elektryka poniewaz niektorych rzeczy wogole nie bylo a niektore wisialy quad odpalal w chwili obecnej juz nie odpala gdyz jak tylko dotknalem sie elektryki wszystko opadlo prosze wiec o pomoc wasza dorzucam zdjecia ktore byc moze pomoga w sklejeniu jakiegos schematu CDI regulatora napiecia itd itd
Re: Quad Diablo Fx-200
Regulator napięcia na 5 przewodów, modół 4+2 więc spróbuj podglądnąć schemat od Bashana 200. Na pewno braknie w schemacie elektrycznego ssania.
Nie odpala, czyli brak iskry? Czy nie kręci rozrusznik?
Nie odpala, czyli brak iskry? Czy nie kręci rozrusznik?
schematy juz podejrzalem ze 125ccm z banshana z #google.pl itd schematy itd przeanalizowalem patrzylem juz na allegro z osob sprzedajacych czy ktos jest z moich terenow by porownac podpatrzyc ale nic z tego wszystko w promieniu ponad 150km jest ktos z pomorza na forum z okolic Kwidzyna?
Dodam tez ze obecna instalacja wisi w powietrzu nic nie jest podlaczone a nie wiem na czym sie wzorowac by nie spalic regulatora napiecia
Masz poucinane kostki?
nie no kostki tj kupilem nowa stacyjke modulator wiazke itd juz byly fabrycznie ale to nie ma nic do tego bo piny powkladane byly byle jak np w kosci 6pinowej bylo w wiazce 6 przewodow ale (np regulatyorze) 5przewodow i nie wiem czy w takim razie zwore zalozyc czy tez zostawic
dlatego potrzebny mi jest schemat badz ktos z pobliskiej miejscowosci by mogl pomoc/badz jak ma diablo 200 pozwolic podpatrzyc jak u niego leca przewody i pod co sa wpiete
dlatego potrzebny mi jest schemat badz ktos z pobliskiej miejscowosci by mogl pomoc/badz jak ma diablo 200 pozwolic podpatrzyc jak u niego leca przewody i pod co sa wpiete
nikt nic nie pomoze ?
Dlatego weź schemat od 'bażanta' 200 i zobaczysz na ile pasuje do Twojego sprzętu. Patrząc po module zapłonowym i regulatorze będzie pasowac przynajmniej w 90%. Ewentualnie może być problem z osprzętem. Ale zapłon postawisz i odpalisz.Marek.T pisze:dlatego potrzebny mi jest schemat
Poza tym kostka od regulatora ma być 6-pinowa z 5-przewodami. Czyli tak ma być. Nic nie mostkuj.
Zaraz zasiadam do intensywnego szukania