Pytanie o Ukrainę

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
ODPOWIEDZ
cudlaty

Pytanie o Ukrainę

Post autor: cudlaty » pt 28 gru, 2007

Witam,
Szukam informacji o jakiejś wyprawie na Ukrainę, która odbywa się w „okolicach” lata. Z chęcią bym się przyłączył, jeśli oczywiście ktoś byłby zainteresowany moim towarzystwem.
Mam Kodiaka 450 odpowiednio przygotowanego do imprez krajowych i znudziło mi się napinanie na imprezach pseudo przeprawowych. Jeśli ktoś miałby ochotę, doświadczenie w wyprawach (bo ja jestem na razie niepraktykującym teoretykiem :wink: ) i plana co do takiej wyprawki to z chęcią bym się przyłączył. Marzy mi się impra wyprawowo/przeprawowa z elementami turystycznymi. Pytam teraz bo chciałbym mieć czas na przygotowanie się, zaplanowanie w kalendarzu swojej pracy i oczywiście zebranie odpowiednich funduszy.
Czekam na jakieś informacje.
Pozdrawiam i życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku i Szampańskiego Sylwestra!
cudlaty

Awatar użytkownika
quadiator
Kontakt:

Post autor: quadiator » pt 25 kwie, 2008

22-25 maj wyjazd na Ukrainę więcej na www.ukraina4x4.pl :ok: :ok:

Awatar użytkownika
Piotr Kozłowski

Post autor: Piotr Kozłowski » czw 22 maja, 2008

Koniec czerwca, początek lipca jest impreza "Kozackie Wertepy", organizowana przez Zetora z Globtroter4x4 gadałem z nim i quady też mogą jechać z tym, że muszą być zarejestrowane.
Honda TRX-650

MaciekP

Post autor: MaciekP » pn 26 maja, 2008

quadiator

22-25 maj wyjazd na Ukrainę więcej na www.ukraina4x4.pl :ok: :ok:
Jestem ciekaw jak sie udała wyprawa. Przed dwa dni chyba ostro lało....

Chciałem pojechac ale mnie nie chcieli... :dobani: ....ale za to zmieniłem quada w ramach poprawy nastroju :figielek:
Ostatnio zmieniony pn 26 maja, 2008 przez MaciekP, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”