Witam.
Odświeżam temat, czy ktoś już z was brykał na nowym scramblerku i może coś powiedzieć więcej? hą?
Przymiarka do: POLARIS SCRAMBLER 850
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: Przymiarka do: POLARIS SCRAMBLER 850
kupować i tyle
w mojej ocenie - obecnie najlepszy sprzęt na rynku
w mojej ocenie - obecnie najlepszy sprzęt na rynku
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
-
- Quad:: polaris 850scrambler
- Imię: konrad
Witam wszystkich.odnoszac sie do scramblera 850 to poprostu swietny quad.mieszksm w norwegii i uzywam go na codzien i uwierzcie mi-wygrywa wszystko. Polecam
Scrambler 1000 to naprawdę świetny quad i niestety ale can-am nie jest już sam w pierwszej lidze. Świetnie się prowadzi, zapiernicza do 135 km/h, zawias dobrze wybiera, no i wygląd który uważam lepszy niż konkurencji. Wydechy bardzo ładnie wydają z siebie dźwięk, mimo tego że są to seryjne wydechy.
radzio