Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
michał mylicie się wjechałem do wody bez tego(do kierownicy woda)i nic
Czemu nie wierzycie chłopakowi ? Może po prostu zapomniał dodać, że wjechał przodem do głębokiej wody tak, że zalał kierownicę, a cały bak, silnik i tył quada był na lądzie.
No chyba, że jego quad ma skrzela
Uwierz mi mój kolega Grizzlym wjechał po kierownice i zalał się dlatego wątpie żeby twój nadal chodził bo zapewne nie masz odpowietrzeń wyżej niż kierownice
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
moze wjechałes ale w wode po kostki i przez wydech sie nie naleje jak silnik chodzi
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]