Przewijarka do itinerera (roadbookholder)
Zawodnicy wszystkich klas musza załozyc w swoich pojazdach uchwyty do urzadzen zapisujacych trase
TLG oraz przygotowac podłaczenia elektryczne oraz podłaczenie i montaz anteny GPS według instrukcji
przesłanej wraz z odpowiednim okablowaniem, uchwytem i antena.
Może sie myle ale o to chodzi, jak jestem w błędzie to mnie popraw
TLG oraz przygotowac podłaczenia elektryczne oraz podłaczenie i montaz anteny GPS według instrukcji
przesłanej wraz z odpowiednim okablowaniem, uchwytem i antena.
Może sie myle ale o to chodzi, jak jestem w błędzie to mnie popraw
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl
http://www.quadteam.pl
Domyślam się skąd się to na PT wzięło, zwyczajnie Arek sprawdzi po rajdzie trasę każdemu zawodnikowi i skończy się przesyłanie namiarów na pieczątki i jazda na skróty, może podnosi koszt ale jest profesjonalne i obiektywizuje wyniki. Okazuje się, że dużo samochodów jedzie po wynik.
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!
Co sie Bryland przejmujesz. Przeciez sa raty, leasing, przedpłaty, pozyczki pod zastaw, cesje, kasy zapomogowo-pozyczkowe, karty kredytowe....itp.a sie teraz martwie ile nam krzykną za zestaw gps do quada na PT który musi być zamontowany przymusowo.
A tak powaznie to sam jestem ciekaw jak to w koncu ma byc z ta inwigilacja na PT.
W przysżłym tygodniu, po powrocie z urlopu mam sie spotkac z Mackiem Rachtanem i spróbuje przetłumaczyc ten regulamin z "polskiego na nasze".
Wszystkimi informacjami podziele sie na łamach forum.
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
Ja tu kombinuje jak roadbook sklecic a widze, że kolejne wyzwania przez rajderami. Dobrze, ze moje podejście do rajdów to narazie zbieranie doświadczenia i dobra zabawa. Im wiecej piszesz markus na temat trudności tym mam wieksza ochote sie sprawdzić. Spróbuj sie wczuć, czy jest cos mielszego od stawienia czoła czemus co większosci wydaje sie zbyt trudne? ja nie jestem jakimś specem ale najprościej w świecie chciałbym sie z tym tematem zmierzyć i spróbowac własnych sił. Chodzi raczej o przyjemnośc niż oszczędnośc.