przeróbka hamulcy
przeróbka hamulcy
Helo
zdecydowałem się na przeróbkę w moim quadzie hamulcy. póki co mam z tyły bęben na lince. Zostanie to wyrzucone i na miejsce tego archaicznego hamulca powędruje tarcza.
hamulce to jeden z większych mankamentów Eigera i jak się domyślam wielu quadów ze starszych roczników. piszcie opinie czy ktoś zmieniał u siebie hamulce?
P.S
a Ty Prezi jeżeli możesz zakręć się w okół częsci, będe bardzo wdzięczny.
Quadzik jest do Waszej dyspozycji
zdecydowałem się na przeróbkę w moim quadzie hamulcy. póki co mam z tyły bęben na lince. Zostanie to wyrzucone i na miejsce tego archaicznego hamulca powędruje tarcza.
hamulce to jeden z większych mankamentów Eigera i jak się domyślam wielu quadów ze starszych roczników. piszcie opinie czy ktoś zmieniał u siebie hamulce?
P.S
a Ty Prezi jeżeli możesz zakręć się w okół częsci, będe bardzo wdzięczny.
Quadzik jest do Waszej dyspozycji
Ja też próbuję
Też chcę zmienić lecz przód,tylko nie wiem gdzie się zakręcić za częściami zmieniłbym całe piasty ze zwrotnicami(mam na silentblockach,chciałbym zmienić na końcówki kulowe).Może ktoś mógłby mi coś podpowiedzieć,na forum ATV proszę o to już trzeci tydzień i żadnego odzewu.
Pozdrawiam Z
- prezziguzzi
- Kontakt:
pojazd
Jest to samoróba lecz ma zastosowanebębny od chińczyka 150(i oby nie było za łatwo jest na silentblockach,rozstaw śrub to 8.8cm,kierownicę włożę tam od yamahy tenere 660-to samo co raptor tylko bez wstecznego,czyli pompę przy kierownicy mam)kwestia tylko rozdzielacza.Potrzebuję zwrotnic z zaciskami(lewa,prawa),gość ma do sprzedania tylko że bębny od chińczyka 150.Mówił mi że dopiero 200 chińczyki wychodziły na tarczach z przodu,może ktoś mógłby zmierzyć u siebie rozstaw śrub interesuje mnie wymiar 4*88mm(nie chcę zmieniać felg.Zaznaczam że to ośka
Pozdrawiam Z
- Krzysztof Wronowski