prozba o pomoc i opinie
prozba o pomoc i opinie
witam wszystkich na forum mam do was pytanie co sadzicie o oponach DURO POWER GRIP
25' ??? Czy poradzi sobie o blocie bo przewaznie tam gdzie jezdze jest mase blota bardzo prosze o wypowiedz na ten temat serdecznie pozdrawiam
25' ??? Czy poradzi sobie o blocie bo przewaznie tam gdzie jezdze jest mase blota bardzo prosze o wypowiedz na ten temat serdecznie pozdrawiam
mike
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Nie są to złe oponki ale znajdą się lepsze. Napisz jakim quadem jeździsz i czy zamierzasz jeździc po konkretnym błocie(czyt. przynajmniej z 30cm błota).
Najlepsze na błoto są ITP XTR'y ale są to ciężkie opony, które poprostu jadą po błocie jak po piasku
Lżejsze oponki to Maxxis Zilla mają podobne "osiągi" błotne co XTR'y i są tańsze.
O więcej informacji zgłoś się do ITAL'a i Mr.Ronina na tym forum, oni znają się na rzeczy. - napisz na PW.
Najlepsze na błoto są ITP XTR'y ale są to ciężkie opony, które poprostu jadą po błocie jak po piasku

Lżejsze oponki to Maxxis Zilla mają podobne "osiągi" błotne co XTR'y i są tańsze.
O więcej informacji zgłoś się do ITAL'a i Mr.Ronina na tym forum, oni znają się na rzeczy. - napisz na PW.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
dzieki ze odpisales
:) jezdze kawasaki 360 4x4 powiem szczerze ze potrzebuje konkretnych opon bo bloto jest glebokie tak jak piszesz 20,30 cm i w sumie u mnie jest malo suchego terenu
myslalem nad Zilla 25 calowa ale podobno maja niski bieżnik cos kolo 1.8cm troche malo i w sumie rozwazam jeszcze MUD LITE XL 25' to moj pierwszy quad wiec jeszcze nie mam rozeznania w oponach pozdro

mike
- ITAL
- V-ce Admin
- Quad:: Honda Rincon 680 :)
- Imię: Adam
- Kontakt:
Niewiem czy Zilla jest dostępna w rozmiarze 25`ale spokojnie mogę Ci polecić XL ITP 25x8x12 przód i 25x10x12 tył. Sam na takich jeżdżę (odpowiednio szerszych bo quad mocniejszy) i jestem bardzo zadowolony.
Jedyny minus to nieprzyjemne szrpanie podczas jazdy po asfalcie.
Jedyny minus to nieprzyjemne szrpanie podczas jazdy po asfalcie.

Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red 

- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Startujesz w najlepszych/najbardziej extremalnych rajdach w Polsce, zbierasz doświadczenie co rajd i to praktyczne, którego mi brak(czyt. 4x4). Napewno doradzisz mu lepiej niż ja. Ja poprostu chciałem szybko w miare rzeczowo jak mogłem jemu odpisać bo chłopak się już niecierpliwiłITAL napisał...Dzięki za uznanie Ruszko zawstydzasz mnieRuszko
O więcej informacji zgłoś się do ITAL'a i Mr.Ronina na tym forum, oni znają się na rzeczy.

Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.