Witam.Miałem kilka quadów, były to Hondy i tak juz pozostanie.Pierwsza moja maszyna to Rancher z 2006 r z przebiegiem 50 mil.Nastepna to trx 300, Rincon 650 z przeb 250 mil, trx 300, Rancher trx 350 z 2002 r.Poza tym moi bracia również jeżdżą Hondami trx 350 i trx 500.Moja opinie jest jak najbardziej pozytywna.To maszyny bardzo trwałe i co należy podkreślić mało zużywaja paliwa.Wynika to z tego że po pierwsze to Honda a po drugie półautomatyczna skrzynia biegów.Najważniejsze jest to aby kupić quada w dobrym stanie.Co do proponowanych przez ciebie
1.Wydaje mi sie że ma dośc duży przebieg(1500h.) i ja osobiście wolałbym zmiane biegów za pom. przycisków , ale to kwestia gustu.Na pewno mniej awaryjny jest ze zmianą manualną chociaż nie spotkałem sie z awarią mechanizmu elektrycznego.
2.Podobnie spory przebieg starszy model no i ten quad był do sprzedania za 7 tyś więc kupując go dasz komus zarobić 3 tyś
3.Napęd na jedną oś co dla mnie jest dyskwalifikacją z zakupu.
Jest jeszcze na allegro jeden quad za 14500.Dostałem jego zdjęcia i widac na nich że był regularnie kąpany w błocie bo cały silnik i przekładnie są żółte, rama przyrdzewiała.Zdecydowanie za duże pieniądze.Uważam że za te quady są zbyt wysokie ceny.W tej chwili nie ma dobrej oferty.Możesz zainteresować sie pierwszym z nich.Solidnie sprawdzić i potargować.Może nie należy sie zbytnio sugerowac przebiegiem ale stanem.Znalazłem w necia zdjęcia licznika trx-a na którym było wskazanie 65000 godz i 80000km.To znaczy że przy odpowiedniej eksploatacji można duuuużo przejechać.Podsumowując trx-a 350 jak najbardziej polecam.Sam obecnie takiego szukam do kupienia choć miałem ochote na trx 500 ale niestety nie wyda finansowo.Z tym quadem miałem dużo do czynienia i jeżeli w czymś moge pomóc to pisz na pw.Pozdrawiam