Projekt Grizzly 700 Xxc - polemiki
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Re: Projekt Grizzly 700 Xxc
jaki jest koszt amorków od Cf-Moto....
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- LEJEK
Pingwin....... uważaj, bo zaraz wylecisz i z tego forum....... nie narażaj się kochany..... ja i Bubu......
żartowałem......
całkiem spoko wygląda ta X8.... czytałem trochę twoich opowieści i widzę, że fajna maszynę zbudowali...... ale mimo to nadal będę przy Yamaha.....
pomimo jej kilku nieudogodnień i malutkich, prawie nie zauważalnych wad.....
żartowałem......
całkiem spoko wygląda ta X8.... czytałem trochę twoich opowieści i widzę, że fajna maszynę zbudowali...... ale mimo to nadal będę przy Yamaha.....
pomimo jej kilku nieudogodnień i malutkich, prawie nie zauważalnych wad.....
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
nie no żartowałem z tym x8 choć przyznam, że japońce mają już nie tylko daleko do amerykanów ale chinole powoli wychodzą z cienia i coś dłubią i dłubią... a Ci jak zamrożeni...
G700 to dobra maszyna i dobrze wypasiona potrafi zrobić cuda : Krecik, Rozwad, Marco oni wszyscy wygrywali na G700...
jak mnie stąd wyrzucą to przyjadę do Ciebie do domu i będę się żalił na oba fora przez trzy miesiące za karę... będę Ci płakał i szlochał...
co do X8 to chłopaki szykujcie się bo będzie startowało na mt i oby sobie wstydu nie narobić
Obawiam się jednak, że cena kompletnego zawiasu do X8 będzie zaporowa ale to już Andrzejek wyjaśni... chyba, że się mylę
G700 to dobra maszyna i dobrze wypasiona potrafi zrobić cuda : Krecik, Rozwad, Marco oni wszyscy wygrywali na G700...
jak mnie stąd wyrzucą to przyjadę do Ciebie do domu i będę się żalił na oba fora przez trzy miesiące za karę... będę Ci płakał i szlochał...
co do X8 to chłopaki szykujcie się bo będzie startowało na mt i oby sobie wstydu nie narobić
Obawiam się jednak, że cena kompletnego zawiasu do X8 będzie zaporowa ale to już Andrzejek wyjaśni... chyba, że się mylę
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- LEJEK
nie ma już co myśleć, trza przymierzać od LTR i to chyba jedyna nadzieja....... nic innego na razie nie podeszło.....Drążek prawie skończony i powoli zaczynam przed zaśnięciem obmyślać następny etap: regulowane amortyzatory tylne.
no chyba, że CF-Moto X8 okaże się świetnym dawcą. Ten przód bardzo mi się podoba....... ale na razie interesuje mnie przerobienie tyłu......
- LEJEK
ok.... Z Legnicy do Wrocławia nie daleko, więc zapraszam.... nie koniecznie na szlochanie..... możemy flaszkę wypić, lub trochę polatać..... ewentualnie najpierw polatać, a potem wypić......
- LEJEK
mówisz o sobie ?co do X8 to chłopaki szykujcie się bo będzie startowało na mt i oby sobie wstydu nie narobić
- LEJEK
lepiej skieruj myśli ku żonie.....Drążek prawie skończony i powoli zaczynam przed zaśnięciem obmyślać następny etap: regulowane amortyzatory tylne.
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
ja lecę w cc, w tej dla dziewczynek...
x8 będzie w Waszej
uniknę kompromitacji
x8 będzie w Waszej
uniknę kompromitacji
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Cena katalogowa jest jaka jest lecz można powiedzieć iż jest promocją i za 1szt trzeba zapłacić obecnie 1400zł brutto .LEJEK pisze:jaki jest koszt amorków od Cf-Moto....
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Jeżeli wystartuje X8 to rider całkiem zielony w tym temacie więc bez obaw bo wstydu to on może się najeśćPingwin Legnica pisze:co do X8 to chłopaki szykujcie się bo będzie startowało na mt i oby sobie wstydu nie narobić
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts