witam, od tygodnia jestem posiadaczem yamahy big beara z 1997 maszyna stara wiadomo i mam pytanie odnośnie tego obrazka
ostatnio zauważyłem wyciek spod tej gumy i mam pytanie czy musi być tam olej czy poprostu jakieś uszczelnienie poszło i olej się tam dostał jeśli ktoś by mi mógł może jaką instrukcję podrzucić byłoby fajnie może wykaz olejów co gdzie i w jakiej ilości z góry dzięki
link do obrazka
adminGrzegorz: Wrzuciłem plik na nasz serwer zgodnie z sugestią Pingwina, żeby od razu było widać zdjęcie.
problem z olejem??
-
- Quad:: yamaha big bear
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: problem z olejem??
krolik123456
wrzuć swoje fotki na inny serwer w taki sposób aby nie trzeba ich było pobierać na swojego kompa a potem wklej ling bezpośrednio do fotki
inaczej ciężko będzie Ci pomóc
wrzuć swoje fotki na inny serwer w taki sposób aby nie trzeba ich było pobierać na swojego kompa a potem wklej ling bezpośrednio do fotki
inaczej ciężko będzie Ci pomóc
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...