Premiera filmowa we Free&Fun

Archiwum bezciśnieniowych imprez turystycznych, integracyjnych i zlotowych.
shelton

Post autor: shelton » pn 19 maja, 2008

Blink!

Impreza była całkiem fajna - podbało mi się :D Dobre jedzenie , fajny film , duży sklep - tylko troszkę żałuję że nie mogłem przjechać się Piaggio MP3 bo bardzo mi na tym zależało - mam nadzieję że nadaży się jeszcze okazja :)
Przykro mi ja pierwszy jestem w kolejce do jazdy testowej... mam rezrwację z Łukaszem... Szkoda, że nie da się tego zestawić z Gilerą Fuocco.
Ostatnio zmieniony pn 19 maja, 2008 przez shelton, łącznie zmieniany 1 raz.
KINGSAJZ dla każdego!!!!

Awatar użytkownika
Blink!

Post autor: Blink! » pn 19 maja, 2008

Buuuuu zabierzcie mnie też! Dam Wam się przejechać moim Malaguti Madison 250 ie 08' :P
Blink lubi Quady!

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » pn 19 maja, 2008

Pomysł jak zwykle był szybki i spontaniczny - w poniedziałek Grzesiu Głowienka quadzik.pl będąc z wizytą w naszej firmie rzucił mimochodem: " właśnie przyjechał do nas cały karton świeżutkich filmów z Mamry Challenge". Podchwyciłem pomysł: - zróbmy premierę filmową - czerwone dywany , gwiazdy , flesze, reflektory... rozmarzyłem się, "no tak to nie" , mruknąl Grzesiu , zróbmy to po quadowemu...

Jak powiedzieli tak zrobili... czasu było mało, bardzo mało, ludzi do pracy też , planowane duzo wcześniej komercyjne imprezy pochłonęły nasze "moce produkcyjne" , ale co mogliśmy zrobiliśmy , bylo miło, kameralnie, były filmy i nagrody , jazdy nie tylko quadami ... popatrzcie:

To już tradycja , że na gości czeka poczęstunek , tym razem 3fun i Quadzik poczęstowali gości grochówą , kiełbaską z grilla i kuflem piwa.

Obrazek

Free&Fun przygotował dla gości pełen zestaw pojazdów do testowania w liczbie około 30 , niespodzianką dla quadowców były mozliwości testowania nie tylko pojazdów cztero kołowych ale również trzy i dwu kołowców.

Obrazek

Obrazek

Oczywiście testy motocykli odbywały się w warunkach ruchu drogowego na Alei Krakowskiej więc warunkiem było posiadanie prawa jazdy i ukończonych 18 lat. Nie wszystkim się to podobało...

Obrazek

Obrazek

Dla quadów ustawiony był mini tor przeszkód na którym mozna było sprawdzić właściwości trakcyjne całej gamy quadów przeprawowych.

Obrazek

Obrazek

Dla tych , którym znudziła się jazda po placu czekała Quadowa Karawana, która wyruszała na krótką wycieczkę w okoliczne tereny kiedy tylko zebrała się odpowiednia ilość chętnych

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jak widać pogoda i chumory dopisały , większość z uczestników mogła posmakować jazd próbnych na wybranych sprzętach , miłośnicy przepraw zasmakowali w jeździe ośkami i trójkołowcami. Jazdy testowe były najbardziej rozchwytywaną atrakcją tego dnia i gdyby czas na to pozwolił nie skończyły by się prędko...

Obrazek

Jedną z atrakcji był konkurs jazdy z zasłoniętymi oczami , a poruszanie mozliwe było jedynie za pomocą komend wydawanych przez interkom Motocobmo, które wspólnie z Free&Fun przygotowało ten konkurs i ufundowało nagrodę w postaci zestawu do łączności bezprzewodowej do jednego kasku.

Obrazek

Śmiechu było co niemiara , zabawa okazała się bardzo i widowiskowa, uczestnicy czasami zapominali, że mogą cicho mówić do mikrofonu i komunikować się bezprzewodowo , więc krzyczeli ile sił w piersiach. Temu wszystkiemu przyglądał się Polson Team bawiąc się świetnie jak zwykle bywa na imprezach z Ich udziałem.

Obrazek

Uczestnicy zabawy na gorąco komentowali i dzielili się wrazeniami z dokonanej jazdy próbnej, Zabawa rozkręciła się do tego stopnia, że Kucharz zarządził dodatkową bezpłatną porcję grochówki dla wszystkich :)

W MotoCafe Michał Mazurek wręczył zwycięzcy konkursu na jazdę z pilotem cenną nagrodę, quadziki wzystko dokumentowały i pewnie spreparują jakąś miniprodukcję...

Obrazek

Finałem zabawy była premiera najnowszego filmu - dzieła ekipy Quadzik.pl Mamry Challenge 2008 - premiera odbyła się w zaimprowizowanej sali kinowej , gdzie najwytrwalsi uczestnicy na deser mogli obejrzeć składankę niepublikowanych fragmentów filmowych z róznych imprez sportowych.

Zadowolenie można było dostrzec na twarzach uczestników zabawy i organizatorów

Obrazek

Jeżeli tylko bedzie taka wola ze strony miłośników quadów i naszych sympatyków takich imprez możemy organizować dużo więcej i wspólnie bawić się wykorzystując nasze pojazdy.

Dziękuję wszystkim za przybycie, ekipie Quadzik.pl za pomoc i realizację imprezy , do zobaczenia na następnej Free&Funowej zabawie .

Krzysiek Wronowski
3fun - bo quady są naszą pasją

Awatar użytkownika
ITAL
V-ce Admin
Quad:: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: ITAL » pn 19 maja, 2008

Ręce się same składają do braw :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

Awatar użytkownika
Arecki
Moderator
Kontakt:

Post autor: Arecki » pn 19 maja, 2008

Bardzo miło się czyta takie relacje... Coś fajnego zaczyna się w całym światku dziać na plus :)
Szkoda tylko że nie miałem okazji wzięcia udziału.
.:GALEON:.

arturQ
Quad:: G7

Post autor: arturQ » pn 19 maja, 2008

Bardzo fajna imprezka :oklaski: gratulacje dla organizatorów :oklaski: następnym razem postaram się zostać do końca (obowiązki) :pa pa:
T-S-T

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » ndz 20 lip, 2008

A tu Quadzikowa relacja - trooooooochę spóźniona :) - ech....

16 maja 2008 roku zaprosiliśmy quadowców na premierę najnowszej quadzikowej produkcji: Filmu I runda Przeprawowego Pucharu ATV Polska - Mamry Challenge 2008. Impreza odbyła się w salonie Free&Fun w podwarszawskim Sękocinie, a oprócz filmu, a może przede wszystkim można było spotkać się z innymi quadowcami i pojeździć pojazdami testowymi użyczonymi przez Free&Fun. Obejrzyj relację filmową i zdjęciową z tego wydarzenia... -> Premiera filmowa we Free&Fun - relacja
Póki co quadowa emeryturka :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy turystyczne, integracyjne i zloty”