Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
A tak przy okazji, to mam nadzieję że jutro wszyscy się będę śmiali z krótkiego filmiku, który przygotowaliśmy z Targów Motocykl Expo 2008... Ja oglądałem go 3 razy i zawsze miałem banana na twarzy...
Cały czas jest jeszcze możliwość przybycia na Premierę filmową we Free&Fun... Przygotowani jesteśmy na około 100 osób, a osób zgłoszonych na ten moment jest 75...
No i było bardzo miło, pogoda dopisała, wszystlko sie udało, Free&Fun o wszystko zadbał, jak dla mnie troche mało ludzie przyszło jedynie. Brakowało takiej atmosfery jak to było na poprzednich przeprawach filmowych.
pozdrowienia dla wszystkich i podziękowania dla Krzysia i Grzesia
Motyf, bo to było troszkę inna impreza. Miała inny charakter... Przede wszystkim nazywała się Premiera filmowa... i była to prezentacja naszego najnowszego filmu...
Na Filmowej Przeprawie z Quadzik.pl w listopadzie, zawsze jest podsumowanie minionego sezonu i zapewne troszkę więcej osób zawita...
Impreza była całkiem fajna - podbało mi się Dobre jedzenie , fajny film , duży sklep - tylko troszkę żałuję że nie mogłem przjechać się Piaggio MP3 bo bardzo mi na tym zależało - mam nadzieję że nadaży się jeszcze okazja