Pozmieniało się... To już koniec Quadzika...
- prezziguzzi
- Kontakt:
robi wrażenie gratuluje
EDIT: jeny i moje zdjęcie na" przeprawie"
ps.to jest życie
modRuszko: scaliłem posty
EDIT: jeny i moje zdjęcie na" przeprawie"
ps.to jest życie
modRuszko: scaliłem posty
Ostatnio zmieniony pn 25 sie, 2008 przez prezziguzzi, łącznie zmieniany 2 razy.
.:GALEON:.
- ASTERIX_4x4
Grzegorz nie mogę teraz oglądać filmików jakie wrzucasz na stronie głównej.
Kiedyś był link z możliwością ściągnięcia pliku na twardziela.
Teraz można oglądać (chyba) wyłącznie posiadając coś flash'owego (nie znam się na tym).
Korzystam z internetu (w pracy i domu) wyłącznie na służbowym laptopie (bez uprawnień administratorskich).
Widzę wyłącznie błyskającą ikonę pliku z filmem.
Jakie "lekarstwo" mi zaproponujesz ?
Przypuszczam, że takich jak ja może być wśród forumowiczów więcej.
Teraz można oglądać (chyba) wyłącznie posiadając coś flash'owego (nie znam się na tym).
Korzystam z internetu (w pracy i domu) wyłącznie na służbowym laptopie (bez uprawnień administratorskich).
ASTERIX_4x4
Kilknij na link, następnie na zółty przycisk, zainstaluj i powinno byc
http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlashTeraz można oglądać (chyba) wyłącznie posiadając coś flash'owego (nie znam się na tym).
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:
- ASTERIX_4x4
szyka666 napisał:
Metoda jaką zaproponowałeś nie jest jednak adekwatna do mojej sytuacji.
Tak jak pisałem: nie mam uprawnień administratorskich do laptopa. Nie mogę na nim nic sam instalować ....
szyka666 - dziękuję Ci za chęć pomocyhttp://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash
Metoda jaką zaproponowałeś nie jest jednak adekwatna do mojej sytuacji.
Tak jak pisałem: nie mam uprawnień administratorskich do laptopa. Nie mogę na nim nic sam instalować ....
Hmm... bardzo "radosne" reguły administracyjne . Te z którymi się najczęściej spotykałem ograniczały większe ingerencje w systemie, tzn. zezwalały na instalacje sterowników, wtyczek. Stąd też moja sugestia. Sorki że nie pomogło.
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
1. Zmień pracę i poproś o komputer z zaintalowaną wtyczką flashowąASTERIX_4x4:
Grzegorz nie mogę teraz oglądać filmików jakie wrzucasz na stronie głównej.
2. Kup własnego laptopa z internetem i zainstaluj wtyczkę flashową
3. Sprawdź, czy możesz oglądać pliki z rozszerzenim flv -> pobierz ten plik Test jesienny 2008 -> jeżeli będziesz mógł obejrzeć ten film, to wtedy będziemy pod filmikiem dodawali alternatywny link, specjalnie dla Ciebie, żebyś mógł pobierać filmy na dysk. Bo rozumiem, że nic nie możesz zainstalować na firmowym laptopie...
Póki co quadowa emeryturka :)
- ASTERIX_4x4
Doktor Grzegorz Głowienka zaaplikował mi następujące lekarstwa:
Ad 2) córka ma laptopa, ale ja lubię i chcę pracować na swoim
Ad 3) pobrałem plik. Nie uruchamia się ...
Ad 1) nie wchodzi w grę. Za dobrze mi tu gdzie jestem1. Zmień pracę i poproś o komputer z zaintalowaną wtyczką flashową
2. Kup własnego laptopa z internetem i zainstaluj wtyczkę flashową
3. Sprawdź, czy możesz oglądać pliki z rozszerzenim flv -> pobierz ten plik Test jesienny 2008 -> jeżeli będziesz mógł obejrzeć ten film, to wtedy będziemy pod filmikiem dodawali alternatywny link, specjalnie dla Ciebie, żebyś mógł pobierać filmy na dysk. Bo rozumiem, że nic nie możesz zainstalować na firmowym laptopie...
Ad 2) córka ma laptopa, ale ja lubię i chcę pracować na swoim
Ad 3) pobrałem plik. Nie uruchamia się ...
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Asterix_4x4 to może znajdź stronę, w której wykorzystywana jest technologia flash, a którą wykorzystujesz w swojej pracy - przekonaj administratora Twojego laptopa, że jest Ci niezbędna zainstalowana wtyczka flashowa i po kłopocie. Wiem - łatwiej powiedzieć niż zrobić, ale wierzę w Ciebie...
Niestety nie będziemy generowali już plików wmv, bo to dużo czasu zajmuje i pozostajemy tylko przy plikach FLV...
Z tego co pamiętam windows media player Classic otweira pliki FLV, tylko że ty nic instalować nie możesz
Niestety nie będziemy generowali już plików wmv, bo to dużo czasu zajmuje i pozostajemy tylko przy plikach FLV...
Z tego co pamiętam windows media player Classic otweira pliki FLV, tylko że ty nic instalować nie możesz
Póki co quadowa emeryturka :)
- ASTERIX_4x4