Spotkalem sie z takim gadem
nie wiem co to takiego mozecie pomoc - gosciu twierdzi ze to bombardier outlander
niestety mam za mala wiedze czy napewno jest to ten gad
Powiedzcie czy to jest bombardier?
-
- Kontakt:
Powiedzcie czy to jest bombardier?
In Arsene we trust......
-
- Kontakt:
Z tego co sie zorientowalem to to jest traxter max 500 - niestety gosciu sciemnil ze jest to outlander 800 - no ale nic
warty zainteresowania?
- bo to jest to czego szukalem,
dokladnie zgodny z zadaniami zony - tylko nie wiem jak sie w terenie sprawuje - rocznik 2003 - jakby byl w dobrym stanie to warto brac? nie pytajcie sie za ile
wizualnie prezentuje sie naprawde niezle - powiedzcie na co zwrocic uwage - bo ogolne pojecie mam - sprawdzic amorki - wahacze itp - odpalic zobaczyc czy nie kopci, posluchac czy nic nie szura itp. - - przejechac sie po terenie - pobujac sie na nim na boki zobaczyc czy nic nie stuka itp - wiem ze sa to wywody laika
czy jest cos jeszcze na co nalezy zwrocic szczegolnie uwage
poprostu podajcie swoje opinie i doswiadczenia - bo mnie bardzo zainteresowal
warty zainteresowania?
- bo to jest to czego szukalem,
dokladnie zgodny z zadaniami zony - tylko nie wiem jak sie w terenie sprawuje - rocznik 2003 - jakby byl w dobrym stanie to warto brac? nie pytajcie sie za ile
wizualnie prezentuje sie naprawde niezle - powiedzcie na co zwrocic uwage - bo ogolne pojecie mam - sprawdzic amorki - wahacze itp - odpalic zobaczyc czy nie kopci, posluchac czy nic nie szura itp. - - przejechac sie po terenie - pobujac sie na nim na boki zobaczyc czy nic nie stuka itp - wiem ze sa to wywody laika
czy jest cos jeszcze na co nalezy zwrocic szczegolnie uwage
poprostu podajcie swoje opinie i doswiadczenia - bo mnie bardzo zainteresowal
In Arsene we trust......