Poważna usterka
Poważna usterka
Mam snorkle.Dziś jak wiechałem do wody snorkle były ok ale niewiem czemu quad zgasł i teraz nie odpala....Błagam odpowiedzće szybko i jasno
Ps:
Jak sie ładuje akumulator
Ps:
Jak sie ładuje akumulator
Pewnie łykną przez wydech jeśli go przytopiłeś troche... sprawdź czy nie masz wody w silniku, sprawdź olej, filtr powietrza.
ps. rozłącz klemy i podłącz prostownik do ładowania akumulatorów 12V.
ps. rozłącz klemy i podłącz prostownik do ładowania akumulatorów 12V.
.:GALEON:.
nikt ci nie powie tu i teraz czy snorkele sa szczelne, pewnie sa szczelne, a jak głeboko wjechałes? nie robi sie takich rzeczy samemu i do tego z tak małym doświadczeniem.
swoją droga to pamiętam ze klka razy sie ładnie z bratem wpakowaliśmy,mokrzy po pas, quad nie działa, 5 stopni ciepła...po godznie reanimacji (wtedy jeszcze bardzo nieumiejętnej) quad zaczał sie lekko poruszac i tylko na ssaniu. pchając go i wciągając na rózne przeszkody (byliśmy w jakmś gąszczu) udało nam se go doprowadzic do domu ale to nas wiele nauczyło... swoja droga mieliśmy po 19 i 20 lat Aleksz:-)
swoją droga to pamiętam ze klka razy sie ładnie z bratem wpakowaliśmy,mokrzy po pas, quad nie działa, 5 stopni ciepła...po godznie reanimacji (wtedy jeszcze bardzo nieumiejętnej) quad zaczał sie lekko poruszac i tylko na ssaniu. pchając go i wciągając na rózne przeszkody (byliśmy w jakmś gąszczu) udało nam se go doprowadzic do domu ale to nas wiele nauczyło... swoja droga mieliśmy po 19 i 20 lat Aleksz:-)
Aleksz torchę się o ciebie martwię
jak masz snurkle to nien znaczy ze jesteś łodzią podwodna
Jak znam hawkeya to pewnie go zalałeś i gaźnik jest zasyfiony wodą
Proponuje wyjęcie gaźnika solidne wyczyszczenie i napewno sprawdzenie oleju ona tam jest tylko pytanien w jakiej konsystencji. Jak robi się jak śmietana to proponuje solidne płukanie i wymiane.
P.S. a filtr po... w hawkeyu nadaje się do wymiany po takiej kompieli.
jak masz snurkle to nien znaczy ze jesteś łodzią podwodna
Jak znam hawkeya to pewnie go zalałeś i gaźnik jest zasyfiony wodą
Proponuje wyjęcie gaźnika solidne wyczyszczenie i napewno sprawdzenie oleju ona tam jest tylko pytanien w jakiej konsystencji. Jak robi się jak śmietana to proponuje solidne płukanie i wymiane.
P.S. a filtr po... w hawkeyu nadaje się do wymiany po takiej kompieli.
______
"NO TEAM"
pozdr. Śliweczka
"NO TEAM"
pozdr. Śliweczka
oAleksz ma podobno olej w filtrze, musiało mu zassać odmą...podobno kolor ładny, nie wiem jak do tedo doszło ale olej trzeba napewno obejrzeć dokładnie i dolac go do konca. filtr powietrza wsadzic do benzyny na noc i rano skryskac olejem i założyc, co do gaźnika to mam nadzieje ze jak spuścić z niego wode to wystarczy ale możliwe ze bedziez musiał go rozmontowac - chba jednak nie
Michał
Michał
- prezziguzzi
- Kontakt: