witam
wiem ze to nie odpowiedni dział, ale inne też nie pasują do tego posta a ten dział jest chętnie odwiedzany, dlatego tu piszę
szukam jakiś zapalonych quadowców z Poznania lub też okolic
Może znacie jakis klub, ludzi którzy chętnie porozmawiają na temat, doradzą
Ja jeszcze nie posiadam quada i pewnie z powodu dużych kosztów długo mieć nie będe,
ale fanem jestem i chciałbym nawiązać jakiś kontakt z ludzmi z okolic
pozdrawiam
Vojtek
poszukuje quadowców z poznania lub okolic
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Re: poszukuje quadowców z poznania lub okolic
Vojtek85 gdybyś mógł się jeszcze określić, których quadowców poszukujesz - przeprawowców, sportowców czy rekreacyjno turystycznych?vojtek85:
szukam jakiś zapalonych quadowców z Poznania lub też okolic
Może znacie jakis klub, ludzi którzy chętnie porozmawiają na temat, doradzą
Ja jeszcze nie posiadam quada i pewnie z powodu dużych kosztów długo mieć nie będe,
ale fanem jestem i chciałbym nawiązać jakiś kontakt z ludzmi z okolic
pozdrawiam
Vojtek
Co do klubów to na pewno powinieneś się wybrać kiedyś na tor motocrossowy do Obornik koło Poznania (trasa z Poznania na Piłę, jak już wjedziesz do Obornik to za mostem na światłach w prawo i tak jak droga z pierwszem Cię poprowadzi, przejeżdżasz tory kolejowe i jakieś 300 m za torami masz tor). Prezesem klubu opiekującego się torem jest Waldek Iracki, któremu bardzo zależy na quadach.
Strona internetowa Motoklubu Oborniki - http://www.motoklub.oborniki.info/
Dodatkowo w marcu jest tam organizowany obóz szkoleniowo-trenignowy dla motocykli i quadów. Obóz ma na celu profesjonalne przygotowanie do uprawiania sportu i przygotowanie do sezonu sportowego w dziedzinie motocrossu, enduro i country-cross.
Myślę, że warto żebyś się tam przejechał i porozmawiał z quadowcami, pooglądał quady...
oo super, o takie coś wlaśnie mi chodzi ! dzieki za to!
Ja szukam przeprawowców ! sportowo to już troszeczke mniej, no ale dlaczego nie pogadać, nawiązać jakies nowe kontakty..
dziękuje za opis dojazdu, trafię bez problemu, to kawalek drogi ode mnie, ale warto.
dzis nawet złapałem jednego quadziarza ale facet jezdzi tylko rekreacyjnie po okolicy.. mówi, że jego sprzęt jest za cienki na przeprawy.. a jeździ grizzly 660
dzieki jeszcze raz i pozdrawiam !!
V.
admin: Kolejne twoje pytanie vojtek85 przeniosłem do innego tematu - Blokada przedniego mostu - po co to w ogóle?
Ja szukam przeprawowców ! sportowo to już troszeczke mniej, no ale dlaczego nie pogadać, nawiązać jakies nowe kontakty..
dziękuje za opis dojazdu, trafię bez problemu, to kawalek drogi ode mnie, ale warto.
dzis nawet złapałem jednego quadziarza ale facet jezdzi tylko rekreacyjnie po okolicy.. mówi, że jego sprzęt jest za cienki na przeprawy.. a jeździ grizzly 660
dzieki jeszcze raz i pozdrawiam !!
V.
admin: Kolejne twoje pytanie vojtek85 przeniosłem do innego tematu - Blokada przedniego mostu - po co to w ogóle?
Ostatnio zmieniony ndz 28 sty, 2007 przez vojtek85, łącznie zmieniany 1 raz.