RINCON HAMULEC TYŁ
RINCON HAMULEC TYŁ
koledzy pomóżcie co może być. Przy hamowaniu tylnym hamulcem słychać straszne zgrzyty? miał ktoś taki problem?
Re: RINCON HAMULEC TYŁ
dzięki za zainteresowanie. tylko ze nie miałem tych zgrzytów, i to nie są jakieś delikatne, jak hamuje to się pytają co mi się dzieje, czy to normalne?
Odgłosy są głownie jak zjezdzasz z góry na wcisniętej klamce. Na prostej czasami również mozna je usłyszeć.Wszystko zalezy jak klamke wcisniesz.Nie przejmuj się to jest normalne,każdy to ma.
Pingwin Squad
no zgadza się, a czym to jest spowodowane?
W Hondzie jest skrzynia, gwałtowne zatrzymanie kół tylnej osi powoduje właśnie taki odgłos. Po prostu rozpędzona skrzynia nie nadąża za hamulcem 

Ozo Drapers Squad
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
jeszcze jest zgrzyt z samego zacisku
czasem się pojawia, podczas hamowania na równym, przy samym końcu, kiedy quad jest prawie zatrzymany
tak jak by się klocki skończyły, a są
najczęściej mam tak bo błotku i się tym nie przejmuję
pewnie powinienem tam zajrzeć po ostatnim lataniu bo się pojawiło ale mi nie chce się
czasem się pojawia, podczas hamowania na równym, przy samym końcu, kiedy quad jest prawie zatrzymany
tak jak by się klocki skończyły, a są

najczęściej mam tak bo błotku i się tym nie przejmuję
pewnie powinienem tam zajrzeć po ostatnim lataniu bo się pojawiło ale mi nie chce się

www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
Widać, że się na Cam ama przesiadł
Hondziarze zawsze znajdują czas na dłubanie 

Ozo Drapers Squad
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:

www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- milu$
- Moderator
- Quad:: Przedrajdowy
- Imię: Marek
Honda sama nie chce się popsuć, trzeba trochę zaniedbać to będzie pretekst żeby tylko canamem jeździć bo honda zepsuta