szczecin
Re: szczecin
no dobra jeszcze tylko paczka do mnie przyjdzie i przytoczę się swoim traktorem ....może nie 7,4 ale......10 litrowe diesle jeszcze robią w "pół-ciężarówkach"....hihi
czekaj a się zjawię !
czekaj a się zjawię !
...dzień dobry...
ja również chętnie zobaczyłbym wasze mordki, ale już nie na nocnikach. Mogę się przyturlać swoim "fotelem"
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
dawaj czym chceszRonin pisze: Mogę się przyturlać swoim "fotelem"
C330 jest praktycznie bezawaryjny a ten twój to jakiś felerny egzemplarz.shogun pisze:no dobra jeszcze tylko paczka do mnie przyjdzie i przytoczę się swoim traktorem
wiesz ....C-330 bez power commandera i sprzęgła epi i zawiechy i innych pierdół - jeździ około 30 lat w ciężkim terenie a potem się delikatnie naprawia na druty i dalej jeździ 10 lat ......
mój stary się psuje tylko przez elektronikę .....(którą mam na ręku w postaci zegarka ...... i on nawet nie cyka....)
będę ....tylko mi brakuje kół 33 calowych (pod koniec tygodnia) będzie wyglądać jak osiemdziesiątka z przednim napędem
mój stary się psuje tylko przez elektronikę .....(którą mam na ręku w postaci zegarka ...... i on nawet nie cyka....)
będę ....tylko mi brakuje kół 33 calowych (pod koniec tygodnia) będzie wyglądać jak osiemdziesiątka z przednim napędem
...dzień dobry...
33 cale wyglądało to to będzie na pewno jak osiemdziesiątka.................jedno jest pewne, potrzebujesz kuracji przy Jacku i Danielu
spoko ! pierwszy karton danielsa ja stawiam !
może wtedy się szczecin ruszy .....jak dawniej
może wtedy się szczecin ruszy .....jak dawniej
...dzień dobry...
na reanimację szczecina nie ma już chyba szans.......pożyjemy zobaczymy.
-
to kiedy ta reanimacja szczecina bo ja się pisze , z wami wszędzie a szklanki danielsa nie od mówię
zapomniałeś login d-27??? szklaneczki daniela również nie odmówię.
Wyprawa Szlakiem Umocnień Wału Pomorskiego Borne Sulinowo - Szczecinek - Biały Bór
wyjazd był 2 dniowy no i dziadki ze szczecina ruszyli się swoimi "trabantami"....lepiej tak niż wcale...znane klimaty ale informacje od przewodnika - pasjonata przebijają wszystko...
wyjazd był 2 dniowy no i dziadki ze szczecina ruszyli się swoimi "trabantami"....lepiej tak niż wcale...znane klimaty ale informacje od przewodnika - pasjonata przebijają wszystko...
...dzień dobry...