Witam wszystkich.
Moj znajomy ma quada smc 250 na sprzedaz, prosze o wasze opinie i czy warto jego zakupic?
quad smc 250
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
Re: quad smc 250
To bardzo fajny quad na początek, dobra tajwańska maszyna, która bije na łeb i na szyję chińskie quady. Jest duża, pewnie się prowadzi i nie jest jakoś strasznie awaryjna. Jeździłem i mogę polecić! Jaka cena?
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
3 tys. ale sprowdzony jest i nie wiem jak przebiega rejestracja takiej maszyny bo bylem u diagnosty i mowil ze musi miec tablice a nie wiem czy wogole sa bo papiery wszystkie sa do niego
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
3k to dobra cena, nawet gdyby nie miał wymaganych do rejestracji papierów. Za tyle dostaniesz Bashana, który jest gorszy jakościowo, mniejszy i słabszy.
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
podepnę się pod temat. Koledzy ma niedaleko do obejrzenia quada SMC crs200,co wiecie na temat tych maszyn bo w necie nie za dużo informacji na ich temat.bedę wdzieczny za każda sugestię.