KGHM TOUR 2013
Re: KGHM TOUR 2013
pingwin myślę na przyszłość pisać gdzie ale nie dokładnie kiedy
http://pl.youtube.com/user/puniek71
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
myślisz , że są tu konfidenci ?
może i racja
ustalimy tak termin, że nikt się nie połapie
może i racja
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
To jak ustalicie taki termin ze nikt sie nie polapie to z kim będziesz jeździł
Czyżby ktoś miał obawy co do mojej osoby ze niby konfi? Jak można uwiarygodnić swoją osobę? Najlepiej poznać sie i przekonać samemu tylko ze do tej pory nie ma jak i kiedy
Szczerze to rozważam zmianę quada tzn sprzedać oske i kupić przeprawowke zeby moc wszędzie sie z wami wybrać i nie obawiać sie ze gdzieś polegne w błocie! Więc pytanie do Ciebie Mr Pingwin masz tam w Legnicy u siebie cos do zaproponowania? Przedział 20-25 tysięcy polskich banknotów?
Czyżby ktoś miał obawy co do mojej osoby ze niby konfi? Jak można uwiarygodnić swoją osobę? Najlepiej poznać sie i przekonać samemu tylko ze do tej pory nie ma jak i kiedy
Szczerze to rozważam zmianę quada tzn sprzedać oske i kupić przeprawowke zeby moc wszędzie sie z wami wybrać i nie obawiać sie ze gdzieś polegne w błocie! Więc pytanie do Ciebie Mr Pingwin masz tam w Legnicy u siebie cos do zaproponowania? Przedział 20-25 tysięcy polskich banknotów?
...
Nie kolego do ciebie nikt nic nie ma, dostaniesz na priv odpowiednie info o starcie
NIe że myślę tylko wszystkie portale są inwigilowane przez odpowiednie służby do tego dochodzi przyjaźń koleżeńska
Pingwin Legnica pisze:myślisz , że są tu konfidenci ?
może i racja
NIe że myślę tylko wszystkie portale są inwigilowane przez odpowiednie służby do tego dochodzi przyjaźń koleżeńska
http://pl.youtube.com/user/puniek71
Okej to super zicher zaje*****
Czekam na info
A może kolega Puniek podrzuci opcje prrzeprawowki miedzy 20-25 tys
Czekam na info
A może kolega Puniek podrzuci opcje prrzeprawowki miedzy 20-25 tys
...
Po tym jak zobaczyłem dzisiaj jak TRX 700XX zapier**** to chyba wystawię swojego Rinconka na sprzedaż
Ozo Drapers Squad
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
nie chodzi o Ciebie ale Puniek ma rację, szczegółowe informacje opisujemy na privie (lub telefonicznie) i takiego Ci wysłałem bo pisanie tutaj na ogólnym szczegółów jest ryzykowne, po co potem się ścierać na trasie... na forum każdy może się zalogować i nie koniecznie po to aby polatać quademgrabarz pisze:To jak ustalicie taki termin ze nikt sie nie polapie to z kim będziesz jeździł
Jak będziesz konkretnie gotowy do zakupu quada to się odezwij, obecnie praktycznie nie mam nic ale sytuacja się zmienia dynamicznie
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
Ikar pisze:Po tym jak zobaczyłem dzisiaj jak TRX 700XX zapier**** to chyba wystawię swojego Rinconka na sprzedaż
widzisz zależy od tereny w jakim mieszkasz
u nas ośki nie mają szans, 15 km od Legnicy zaczynają już się już fajne górki
na równym to faktycznie ośka ma sens
jak zamienisz rincona na trx-a zostane Ci to wybaczone, bo rodzina to rodzina
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
No u nas w centrum to z górek pozostają żwirownie. Niemniej jednak typowa ośka - YFZ, LTR czy TRX 450 nie spełniają swojego zadania z powodu małego prześwitu. Koleiny po prostu chłopaków dobijają W 700XX sprawa wygląda inaczej, tam gdzie przeprawa ma problem, tam i 700XX stanie. Niemniej jednak mam wielki szacunek do tego sprzętu po tym co zobaczyłem wczoraj. Do lekkiej jazdy sportowej, czyli takiej jaką ja preferuje nada się znakomicie, a może i marzenie MT ziści się na nowej Hondzie, tylko że trasa CC
Ozo Drapers Squad