Wrocław poligon
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Re: Wrocław poligon
no,no....już żałuję, że mnie nie było.......!!!!!!!!!!!!!
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
jutro reduktor jezdzi na poligonie wrocław, zapraszamy chętnych...
- LEJEK
o której się tam wybiera reduktor ????
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
o godzinie 10
- LEJEK
kurczaczek blady..... dlaczego tak późno ??
cały tydzień zasuwałem po 12-13 godz w pracy, dziś od rana wstawiałem drzwi u ojca w domu, jak jutro znów zginę na pół dnia to rodzina mnie przeklnie..... !!!! Chętnie bym pojechał, ale dużo wcześniej.... oczywiście nie będę zmieniał waszych planów na siłę..... postaram się wpaść z synami, ale bez Quada..... muszę z jednym uparciuchem załatwić pewną sprawę........ ten uparciuch wie o kim mówię.....
Do zobaczenia....
cały tydzień zasuwałem po 12-13 godz w pracy, dziś od rana wstawiałem drzwi u ojca w domu, jak jutro znów zginę na pół dnia to rodzina mnie przeklnie..... !!!! Chętnie bym pojechał, ale dużo wcześniej.... oczywiście nie będę zmieniał waszych planów na siłę..... postaram się wpaść z synami, ale bez Quada..... muszę z jednym uparciuchem załatwić pewną sprawę........ ten uparciuch wie o kim mówię.....
Do zobaczenia....
- LEJEK
a propos synów !!!
Zobaczcie jak mój Wojtek zamiata, na samej końcówce jest Piotrek, trochę młodszy, ale też daje radę......
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9lO5PlZTn_s[/youtube]
jutro Wojtek będzie ze mną...
Zobaczcie jak mój Wojtek zamiata, na samej końcówce jest Piotrek, trochę młodszy, ale też daje radę......
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9lO5PlZTn_s[/youtube]
jutro Wojtek będzie ze mną...
Super chłopaki. Mój mały od tygodnia twardo trenuje jazdy quadem.Teraz już zabawki się nie liczą tylko ciągle słyszę, tata pojedziemy na quada.
Pingwin Squad
- LEJEK
mówisz, że junior Cię katuje ........ !!! No i dobrze.....
Mój też ma fazy, raz co dzień nawija, a czasem przez tydzień mu się nie przypomni....
Mój też ma fazy, raz co dzień nawija, a czasem przez tydzień mu się nie przypomni....
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
coś mi się zdaje, że tegoroczna impreza w Bolkowie powiększy sie o nową konkurencję
pytanie dla fachowców :
mając krótkiego i niskiego busa jak zabrać na MT swojego quada, serwis, karchera, beczkę, agregat, namiot, zapasowe koła i inne graty plus juniora quada ? jak go zmieścić ?
pytanie dla fachowców :
mając krótkiego i niskiego busa jak zabrać na MT swojego quada, serwis, karchera, beczkę, agregat, namiot, zapasowe koła i inne graty plus juniora quada ? jak go zmieścić ?
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
- milu$
- Moderator
- Quad:: Przedrajdowy
- Imię: Marek
Zawsze można zabrać trochę łożysk na wymianę i w drogę
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
dla nie mających fb
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
dla nie mających fb