Sroda 15.08 prawa strona wiśły start wawer kto chętny

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
Awatar użytkownika
yamahator

Post autor: yamahator » pn 03 wrz, 2007

Pewnie że moja 105l rozebrana do zera i zrobiona od podstaw(mam też drugiego zajoba)
W zime będę robił SHL-ke z 69-roku.A moja syrena kolego MESEL chętnie się zapozna z twoją WARSZAWĄ.Palimy i walimy w miasto :lol: :lol:

aleksz
Kontakt:

Post autor: aleksz » pn 03 wrz, 2007

motyf,niewiedziałem...nie jestem na bierząco z tym co sie dzieje w życiu jak i na stronie quadzika....
A dwa quady to prawda tylko że musze jezdzić z tatą a wolał bym żeby i on miał własnego bo to troche uciążlwe... :P

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » pn 03 wrz, 2007

Mam pytanko yamahator czy twoja syrenka nie była w Tvn turbo w legendach PRL jerdziłes z nią koło górki delmacha
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
yamahator

To nie ta z tvn turbo.A na górce Delmacha pare razy nią byłem ale jeszcze przed remontem w celu zdobycia szczytu(dała rade z obydwu stron).Teraz stoi w garażu nakryta ciepłym kocem.

Awatar użytkownika
Strugal

achas była bardzo podobna w jakiem rejonie wawra mieszkasz??
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
yamahator

Blisko Beneki i Napoleona a ty?

Awatar użytkownika
Strugal

kolo Centrum Zdrowia Dziecka

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: mesel » wt 04 wrz, 2007

yamahator, moja właśnie przed chwilą dostała nowy przegląd techniczny ;-)
i w weekend małe zmiany oleju i takie tam i odpał

Awatar użytkownika
Jaak

Post autor: Jaak » wt 04 wrz, 2007

A u mnie na długie zimowe wieczory czeka kiedyś-żółty Komarek rocznik 1972. Macie jakiegoś rzeczoznawcę, bo mam wszystkie dokumenty, ale jest wyrejestrowany i trzeba będzie zrobić zabytek :)

A na sobotę to i ja się piszę, bo w ostatnią sobotę to tylko świeże ślady na piaskarni widziałem - jodełkę i taki szutrowy bieżnik - to Ty byłeś Mesel?
[size=75]Pozdrawiam
Jacek, PoPo 700 było.. teraz jest V8.. a co będzie.., w sumie jeszcze nie miałem helikoptera, tylko jak tym jeździć po błocie?

"Podróżuje się nie po to, aby dotrzeć do celu, ale po to, żeby być w podróży." ...Goethe[/size]

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » wt 04 wrz, 2007

mozliwe ze ja bo troche latałem ale niewiem gdzie te slady widziałes

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”