Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- Fazi
- Quad:: Kingquad 750
- Imię: Czarek
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
z rolki filmik jest ale to bardziej przewrotka a nie rolka co do kąpieli to jest nagrane jak wychodzę mokry
PS ja po prostu wiem jak się bawić
PS ja po prostu wiem jak się bawić
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
Czarku ze wiesz jak sie bawić to nie wątpie, ale z kąpielą to trzeba było poczekać do powrotu do domu. Tylko niemów, że to ja ci kazałem tam wejść bo to już słyszałem, ale powiem ci że miałem niezłego stracha i sam chciałem tam już wyruszać w twoją str. ale jak zobaczyłem że płyniesz to stwierdziłem że dasz sobie rade i jeden mokry w zupełności wystarczy
Uważam że wyjazd był super, a to ze pokonaliśmy ścieżke od wjazdu do wyjazdu (co prawda nie rzeczką) to niezłe osiągnięcie. A rolka Czarkowa to wyglądała na filmie dość grożnie bo wydawało by sie ze quad go nakrył ale na szczeście sie udało bez szwanku A co do filmów od Młodego to dorzucuł nam chyba jakieś domowe video gratis
Tomku w takim razie ja w niedziele tez organizuje sobie dużo czasu i ruszamy w teren
Uważam że wyjazd był super, a to ze pokonaliśmy ścieżke od wjazdu do wyjazdu (co prawda nie rzeczką) to niezłe osiągnięcie. A rolka Czarkowa to wyglądała na filmie dość grożnie bo wydawało by sie ze quad go nakrył ale na szczeście sie udało bez szwanku A co do filmów od Młodego to dorzucuł nam chyba jakieś domowe video gratis
Tomku w takim razie ja w niedziele tez organizuje sobie dużo czasu i ruszamy w teren
Pozdrawiam Rysiek
- Fazi
Masz racje Ryśku wcale nie mówiłeś choć choć tu jest płycej nie bój się zemsta najlepiej smakuje na zimno
- Rysiek
Czarku ale ja miałem racje bo Tomek (Tomala) przecież przeszedł prawie na drugą str. , a że ty wszedłeś sobie gdzieś z bokowca gdzie nikt nigdy nie wjerzdzał to ja nic na to nie poradze poprostu między nami była ogromna dziura prawie przepaść Ale żebys zobaczył swoją mine jak ci sie grunt skończył Teraz to sie śmieje ale wtedy do śmiechu mi nie było ...
Pozdrawiam Rysiek
- tomala0977
- Quad:: allroad 300is 4x4
- Imię: tomek
witam, panowie mnie racze nie będzię, ale dajcie znać Jackowi bo chciał jechać, A filmiki dobre, szkoda że nienagrałem wiosennej kompieli Czarka, ale jest jak prubuje wiechać w bobrową dziurę nad rzeczką, to też jest dobre.
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
- Lukas82
- Quad:: XMR
- Imię: Łukasz
Panowie na Niedziele ktoś chętny ? może i Makaron sie pojawi...
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
Z Tobą to już przynajmniej trzech,a tej niedzieli to się działo już jestem ciekaw co wydarzy się w najbliższą Te tereny w nidzielę były całe pod wodą i dlaczego Ja was tam nie zabrałem a tak okazja nie prędko się powtórzyLukas82 pisze:Panowie na Niedziele ktoś chętny ? może i Makaron sie pojawi...
Pozdrawiam
- Rysiek
Chętnych pewnie bedzie wiecej (koledzy którzy byli ze mną), A co do kompieli Czarka to ON to na 100%to zaplanował jak rozpalaliśmy ognisko to do podpałki (polania benzyną) dał tylko pół ręcznika.... mam świadków
Pozdrawiam Rysiek
- Fazi
Rysiek Dobre Dobre poczekaj gadzie odwdzięczę się za szyderę . A tak w ogóle jest szansa że będę w niedziele bo puki co moja jeszcze nie rodzi w tej chwili 50 na 50
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Quad:: Suzuki KQ 700 2007r
- Imię: Adam
- Kontakt:
Widzę panowie że się ładnie bawicie, ja niestety jeszcze nie mogę się przyłączyć, bo Kymco chce sprzedać, a Grizzlak w serwisie stoi bo stator się spalił i jeszcze kilka rzeczy dla ulepszenia dłubią. Jak dobrze pójdzie to w tym tygodniu oddadzą to może się z Czarkiem wybiorę.
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź