Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Panowie chyba bedzie jutro słabo z pogodą z tego co przepowiadają na wszystkich kanałach to niestety bedzie padać, oby sie mylili....... tylko ciekawe co bedzie padac bo na jedny kanale śnieg, a na innym deszcz ......
Pozdrawiam Rysiek
- tomala0977
- Quad:: allroad 300is 4x4
- Imię: tomek
Tak ja z Jackiem jutro jesteśmy załatwiłem transport, o godzinie jak Rysiek ustalił.
w internecie sprawdzałem pogodę i ma nie padać. Ciekawe co się sprawdziRysiek pisze:Panowie chyba bedzie jutro słabo z pogodą z tego co przepowiadają na wszystkich kanałach to niestety bedzie padać, oby sie mylili....... tylko ciekawe co bedzie padac bo na jedny kanale śnieg, a na innym deszcz ......
pozdrowienia
Panowie z tego co piszecie wnioskuje ze u nas zima odeszla w zapomnienie...zycze duzo błota,ja musze meczyc sie na nartach ale polatalem troche po okolicy osiolkiem znajomego,nie powiem ze nie jest zaje*****....
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
U nas Daniel to śniegu już ze świeczką trzeba szukać,ale wody za to jest dużodaniel 77 pisze:Panowie z tego co piszecie wnioskuje ze u nas zima odeszla w zapomnienie...zycze duzo błota,ja musze meczyc sie na nartach ale polatalem troche po okolicy osiolkiem znajomego,nie powiem ze nie jest zaje*****....
Pozdrawiam
- Fazi
- Quad:: Kingquad 750
- Imię: Czarek
Panowie wyjazd zaje*********, trzeba to powtórzyć Filmiki pierwsza klasa
Pozdrawiam panowie
Pozdrawiam panowie
Koniecznie powtórka obowiązkowaFazi pisze:Panowie wyjazd zaje*********, trzeba to powtórzyć Filmiki pierwsza klasa
Pozdrawiam panowie
pozdrowienia
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
Słyszałem że była kąpiel w rzece,w najbliższą niedziele mam czas bez ograniczeń a jak rzeka nie opadnie to zaprowadzę was w takie wody że dnia zabraknie żeby się wybawić.A jest szans na filmik z kąpieli Fazjego i rolki bo ten chłopak nigdy emocji nam nie szczędzi
Pozdrawiam
Tomasz w ja w niedziele odpadam trzeba po rodzinę pojechać ale kąpiel faziego(Morsa)pierwsza klasa chyba nie ma jej na filmie
pozdrowienia