NOCNE ŁAPANIE DUCHÓW Z TITANIUM :)
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
NOCNE ŁAPANIE DUCHÓW Z TITANIUM :)
Witam i tak jak było w planach pojechaliśmy na imprezę NOCNE ŁAPANIE DUCHÓW Z TITANIUM 07-11,11,2012r .
Pojechało nas jednak 2- ja i Piotrek Bochen nie mógł ( dzień przed jego żona doznała kontuzji i noga w gipsie ) .
Napisze tak aby się nie rozpisywać :
TEAM w 2-u osobowym składzie pojechali i zdobyli wszystko co było do zdobycia
Pobawiliśmy się , pojeździliśmy oraz postrzelaliśmy z kałacha impreza bardzo fajna jedynie organizacja trochę szwankowała ale do wybaczenia reszta super
Ja osobiście pojechałem przede wszystkim po to aby bardziej zapoznać się z nawigowania po roadbooku i wiele się nauczyłem bo okazało się iż ja coś wiedziałem na ten temat i prowadziłem całą grupę po trasie
Fotki jakieś zapodam ale jak je dostane od orga bo my jak zawsze nie mieliśmy na to czasu .
Pojechało nas jednak 2- ja i Piotrek Bochen nie mógł ( dzień przed jego żona doznała kontuzji i noga w gipsie ) .
Napisze tak aby się nie rozpisywać :
TEAM w 2-u osobowym składzie pojechali i zdobyli wszystko co było do zdobycia
Pobawiliśmy się , pojeździliśmy oraz postrzelaliśmy z kałacha impreza bardzo fajna jedynie organizacja trochę szwankowała ale do wybaczenia reszta super
Ja osobiście pojechałem przede wszystkim po to aby bardziej zapoznać się z nawigowania po roadbooku i wiele się nauczyłem bo okazało się iż ja coś wiedziałem na ten temat i prowadziłem całą grupę po trasie
Fotki jakieś zapodam ale jak je dostane od orga bo my jak zawsze nie mieliśmy na to czasu .
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
Re: NOCNE ŁAPANIE DUCHÓW Z TITANIUM :)
Pare fotek co nas zdążyli chwycić
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
sporo macie tych fotek
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
I jeszcze parę fotek
Skazani na sukces. Gratulacje.
- LATAJĄCY ARTEK
- Quad:: CF MOTO x8
- Imię: ARTEK
Witam wszystkich. Andrzej znalazłem jeszcze jedno filmidło mojej produkcji