QUAD DO 14.000 TYS POMÓZCIE
QUAD DO 14.000 TYS POMÓZCIE
Witajcie na samym poczatku chciałem sie przywitac, sory z góry ze zakładam nowy temat ale do rzeczy jestem poczatkujacy dopiero chciałem kupic jakiegos quada tylko raczej nie sportowego tylko jakiegos raczej do lasu czy rekreacyjnego poniewaz koło siebie mam takie tereny mam na wydanie 14 000 tys no nawet z poslizgiem do 15.000 chciałbym zeby był to wmiare bezawaryjny no i nie zasłaby pomózcie dzieki wielkie
Re: QUAD DO 14.000 TYS POMÓZCIE
Jak pierwszy quad do lasu to tylko i wyłącznie Lucky Star 300
W tej cenie można pewno nawet 2010 kupić, a ręczę za niego, że są totalnie bezawaryjne!
W tej cenie można pewno nawet 2010 kupić, a ręczę za niego, że są totalnie bezawaryjne!
Only Yamaha
Buczek #262
Buczek #262
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
Hmm. W tej cenie znajdzie już coś ciekawszego z napędem 4x4 jak Yamaha Kodiak 450.
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
- kacperr
- Quad:: Out's: 1000max Ltd & 1000xtp
- Imię: Kacper
Za 15 tyś to możesz już nawet kfx700 kupić Tak ośki staniały w przeciągu kilku ostatnich lat A kfx700 to ośka, na wale czyli bezobsługowa:) duża moc, V2 w automacie.
Medaliki Team