Wrocław poligon
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Re: Wrocław poligon
Pingwin odpada, kończy chorobę...... co dalej ??
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
Tomek, jutro wszystko powiem, musze dogadać jeszcze z chłopakami tak wszystko na tip top i jutro się dokładnie umawiamy...robimy teamowe polarki, także Tomek gdybyś był zainteresowany to bedziesz musiał sobie zakupić polarek w decathlonie, najlepiej czarny bo w poniedziałek zawozimy je do gościa, tylko wiesz polarek "Redukotra Kostomłoty" zobowiązuje...
- LEJEK
wiesz, jestem już w Teamie, ale chętnie przyłączę się do kolejnego...... jeżeli podołam wymaganiom i zdołam spełnić oczekiwania
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
zdrajco jeden na dwa fronty działasz?
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
- BuBu
- Quad:: G700 XXc
- Imię: Marcin
Tomek, jak Ty sobie wyobrażasz przystąpienie do innego teamu bez pisemnej zgody kierownika?
Tomek a u nas możesz sam osobiście zostać jeszcze prezesem, puki co każdy z czlonków grupy jest w zarządzie, a na pierwszym walnym zgromadzeniu będziemy wybierać prezesa...
- BuBu
- Quad:: G700 XXc
- Imię: Marcin
Jak jest za dużo prezesów, to żadna organizacja tego nie wytrzyma.
ważne aby nasze quady tylko dużo wytrzymywały...hehe
- LEJEK
Właśnie wysłałem pisemną prośbę wczoraj poczta!BuBu pisze:Tomek, jak Ty sobie wyobrażasz przystąpienie do innego teamu bez pisemnej zgody kierownika?
Jeszcze nie doszła... ???
Ostatnio zmieniony czw 10 sty, 2013 przez LEJEK, łącznie zmieniany 1 raz.
- LEJEK
japierdziu, ja wszędzie jestem szykanowany...... gdzie bym nie polazł to cenzura za mną.......