Cześć wszystkim
Piszę do was bo mam kilka pytań odnośnie Raptorka, jestem zdecydowany na kupno i nastąpi to mam nadzieje za około 3 miesiące Zdecydowałem się na700-setke, podobno bardziej dopracowana technicznie i mniej awaryjna, czy jest to prawdą?
Jam mam przeprowadzić kontrolę sprzętu żeby nie kupić gniota? Jakie są jego newralgiczne punkty. Co może mi wskazać że to gruz itp.
Jak jest z elementami eksploatacyjnymi, co jaki czas mniej więcej coś wypada wymienić, np.klocki , sprzęgło itp. Dodam bo tu ważne że Rapi nie będzie używany jakoś mocno wyczynowo, zwykłe szaleństwo po lesie i jazda po mieście ( mam zamiar kupić 2 komplety kół, teren i szosa )
Ogólnie po prostu, proszę o wskazówki co i jak i z czym, kto co wie niech pisze, z góry wielkie dzięki
RAPTOR 700 OPINIE i NURTUJĄCE PYTANIA
-
- Quad:: yamaha raptor 750
- Imię: skate#adi#
Re: RAPTOR 700 OPINIE i NURTUJĄCE PYTANIA
stary yamaha nie jest awaryjna sam jezdze raptorem 700 i sprawuje sie swietnie . ja jezdze nim 2 miesiace jest spoko . ty pewnie chcesz kupic uzywany ja kupiłem nowy , ale patż na tabliczke na quadie tam pisze gdzie jes wyprodukowany jak japonczyk to spoko ale jak chinol to stary nie radze . jak odpalisz to nie moze sie dusic to chyba wiesz .
Re: RAPTOR 700 OPINIE i NURTUJĄCE PYTANIA
a gdzie znajde ta magiczna tabliczke z miejscem produkcji??
...