Wrocław poligon
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Re: Wrocław poligon
Takim sam jaki znasz jest w Nysie..... sztuczny. Mietków to rezerwat Ornitologiczny..... ganiają...... ale jeszcze nigdy nikt się nie przyczepił.... byłem tam w sumie dwa razy.
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
Panowie na 13.01 planujemy jakis wypad, chetni pisać...
- LEJEK
ja pierwszy........!!!
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
Witam!
Szczególnie chciałbym się przywitać z Kubą, ponieważ byłem z nim i nie tylko z nim na wyprawie nad zalew Mietkowski, gdzie ja pojechałem Jimny'm a pozniej spotkalismy sie na poligonie we Wrocławiu.
Zrobiłem sobie prezent na mikołaja i kupiłem quada :):)
Jest w sumie nas 5, dwóch na quadach i 3 na krosach ( 2 było również na wyprawie nad zalew)
My chetnie się z Wami wybierzemy, ale narazie trzeba dojsc do siebie bo mnie grypa dopadła
Pozdrawiam
Szczególnie chciałbym się przywitać z Kubą, ponieważ byłem z nim i nie tylko z nim na wyprawie nad zalew Mietkowski, gdzie ja pojechałem Jimny'm a pozniej spotkalismy sie na poligonie we Wrocławiu.
Zrobiłem sobie prezent na mikołaja i kupiłem quada :):)
Jest w sumie nas 5, dwóch na quadach i 3 na krosach ( 2 było również na wyprawie nad zalew)
My chetnie się z Wami wybierzemy, ale narazie trzeba dojsc do siebie bo mnie grypa dopadła
Pozdrawiam
- LEJEK
najlepsza Quracja Quadowa..... mi pomogła po ostatniej wyprawie z Kubkiem...
witam witam kolege! to zapraszam na jazde, jak Tomek pisze mikroklimat off roadowy jest swietny na wszelakie dolegliwości a ja Tomek bardzo intensywnie zastanawiam się nad MT a jeszcze do tego filmiki mnie nakręcają, trzeba by Tomek troszke namieszać chłopakom w kwalifikacji...hehe
- LEJEK
i tak Trzymaj..... myśl Kubuś myśl..... (i zajrzyj na PW.)
dzięki Tomek za informacje dotyczące rb, popatrzyłem troszke na ceny i rzeczywiście opcja f2f jest najlepsza...
Hej
Wpada ktoś teraz na weekend do mnie do Brzegu Dolnego polatać troszkę po pobliskich lasach? Serdecznie zapraszam.
Wpada ktoś teraz na weekend do mnie do Brzegu Dolnego polatać troszkę po pobliskich lasach? Serdecznie zapraszam.
- LEJEK
Kuba - jakie są plany - gdzie lecimy ?? Może w kierunku Jaroszowa ?? Pokażesz mi jakieś nowe szlaki ?? A może tą Ślęzę z Pingwinami ??? Daj znać tu lub na PW.