quad team piaseczno?
- prezziguzzi
- Kontakt:
ja chętnie z wami pojadeprezziguzzi napisał: praktyka mój drogi jakbyś chciał POLARISowa grupa z Józefowa(zeszuta polson team)która od czasu do czasu ma na swoich wypadach "różnych"jeżdców chętnie pokaże ci co potrafi HAWKEYE
Ostatnio zmieniony wt 15 maja, 2007 przez aleksz, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezziguzzi
- Kontakt:
No ni cholery nikt NAM młodego padawana pod swoje skrzydła nie weźmie chyba...
Aleksz - dysponujesz przyczepką i autem (tata może posiada?), aby dojechać do mnie do Błonia?
Ustawimy sie na cały dzień od rana do wieczora, polatamy, potrenujemy...
O dodatkowy sprzęt się nie kłopocz - narazie poobserwujesz co Ci będzie potrzebne i jak tych wszystkich "gadżetów" używać... Widziałeś uzbrojoną Bestię - damy radę
Aleksz - dysponujesz przyczepką i autem (tata może posiada?), aby dojechać do mnie do Błonia?
Ustawimy sie na cały dzień od rana do wieczora, polatamy, potrenujemy...
O dodatkowy sprzęt się nie kłopocz - narazie poobserwujesz co Ci będzie potrzebne i jak tych wszystkich "gadżetów" używać... Widziałeś uzbrojoną Bestię - damy radę
.:GALEON:.
Areczku bardzo dziekuję za miłe słowa jest mi naprawde miło, ale moje jazdy jak tylko mam czas którego mam bardzo mało polegają na ćwiczeniach i szkoleniu się z partnerem na zawody. A jest to bardzo extremalne i nie mogę nikogo wziąć na takie sprawy bo się poprostu boje.
Myśle że kwestia czasu i się spotkamy z aleksz na quadach.
Największym problemem jest to że chłopak jest niepełnoletni a wiesz co bym miał jak by się nie daj boże coś stało.
to jest kwestia ułamka sekundy nie uwagi. Przykład biore z siebie
Może ja wyolbrzymiam ale wole spać spokojnie.
Pozdrowka miśki.
Myśle że kwestia czasu i się spotkamy z aleksz na quadach.
Największym problemem jest to że chłopak jest niepełnoletni a wiesz co bym miał jak by się nie daj boże coś stało.
to jest kwestia ułamka sekundy nie uwagi. Przykład biore z siebie
Może ja wyolbrzymiam ale wole spać spokojnie.
Pozdrowka miśki.
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl
http://www.quadteam.pl