bieg bez sprzegla
bieg bez sprzegla
witam mam problem zsiadajac z mojego raptora przez przypadek wbilem jedynke bez sprzegla quad zgasl czy cos moglem uszkodzic w skrzyni biegow prosze o odpowiedz
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
Re: bieg bez sprzegla
Witaj. Skrzynia jest mocna i nic się nie stało. Zgasł z powodu braku gazu. Quad to maszyna przystosowana do takich "wpadek", jednak zmiana biegów bez sprzęgła nie jest polecana Pozdrawiam
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
dzieki serdecznie za odpowiedz a juz myslalem ze jakis zab w skrzyni poszedl czy cos podniosles mnie na duchu
Kolega w Warriorze wbijał biegi w górę bez sprzęgła bo inaczej nie mógł nadążyć za yfz Żadnych opiłków w oleju nie było, a quad jeździ po dziś dzień i ma się dobrze
Ozo Drapers Squad
czyli żaden ząb czy synchronizator nie mógł nadpęknąć ?koledzy bardzo mnie to martwi (przepraszam za błędy jestem dyslektykiem)
teraz wszyscy się tłumaczą że są dyslektykami ale nie zwalnia to z opcji myślenia i używania jakiejkolwiek przeglądarki która podkreśla błędy.
poprawiłem bo w oczy bolało 19 błędów miluś
teraz wszyscy się tłumaczą że są dyslektykami ale nie zwalnia to z opcji myślenia i używania jakiejkolwiek przeglądarki która podkreśla błędy.
poprawiłem bo w oczy bolało 19 błędów miluś
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
Nic nie pękło
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
- kacperr
- Quad:: Out's: 1000max Ltd & 1000xtp
- Imię: Kacper
Wyższe biegi można wbijać bez sprzęgła z ujęciem gazu, natomiast zaleca się zbijanie biegów ze sprzęgłem.
Medaliki Team