Rozklejone / przciekające lampy przednie
Rozklejone / przciekające lampy przednie
No witam kolegów
Z racji że po świętach trochę czasu zdemontowałem w swoim quadzie przednie lampy gdyż zawsze po wjechaniu do wody widziałem w środku mokro troszkę zabawy przy rozklejeniu miałem
Moje pytanie jakiego kleju teraz użyć żeby nie powtarzał się ten sam objaw, może któryś z Was już coś takiego naprawiał kleił
Z racji że po świętach trochę czasu zdemontowałem w swoim quadzie przednie lampy gdyż zawsze po wjechaniu do wody widziałem w środku mokro troszkę zabawy przy rozklejeniu miałem
Moje pytanie jakiego kleju teraz użyć żeby nie powtarzał się ten sam objaw, może któryś z Was już coś takiego naprawiał kleił
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: Rozklejone / przciekające lampy przednie
może serwis z szybami samochodowymi i takie elastyczny, czarny jakiego używają ???
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
Powinien się nadać W zasadzie jest do wszystkiego, klejem do szyb kleiliśmy manszety, króćce, zdarzył się nawet blok silnika Bardzo elastyczny i super wytrzymały.
Z minusów to można go dostać tylko w dużych opakowaniach, dostępny w Intercarsie i w zależności od rodzaju kosztuje około 70 zł ...
Z minusów to można go dostać tylko w dużych opakowaniach, dostępny w Intercarsie i w zależności od rodzaju kosztuje około 70 zł ...
Ozo Drapers Squad
No to klej zakupiony udałem się dzisiaj do ''Szybexu" i tuba 300ml. kleju 30zł. teraz tylko wszystko do kupy złożyć no i muszę to lepiej/dokładniej skleić niż fabryka
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
Jak uda ci się to sklecić wstaw fotki jak to wyszło, ja mam podobny problem w jednej z tylnych lamp. Próbowałem sylikonem czarnym (w sumie to past), uszczelnić i chyba się udało, woda się nie dostaje ale nadal paruję w środku
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●
- Chochol
- Quad:: POLARIS
- Imię: Michal
- Kontakt:
potrzebujesz tego: masa poliuretanowa
dostaniesz to w sklepie z farbami/chemią samochodową
Jak wyschnie to jest to twarda guma, radze ubrac rekawiczki przy nakladaniu, trudno sie zmywa.
dostaniesz to w sklepie z farbami/chemią samochodową
Jak wyschnie to jest to twarda guma, radze ubrac rekawiczki przy nakladaniu, trudno sie zmywa.
Fotek nie zrobiłem bo już wszystko skręcone nie robiłem dokumentacji foto
Jak wyszło? no cóż jak będę robił następny taki komplet wyjdzie idealnie jak na pierwszy raz to oceniam na czwórę teraz tylko testy głębinowe ale na to pogoda na razie nie pozwala
Co do rękawiczek to potwierdzam są niezbędne
Jak wyszło? no cóż jak będę robił następny taki komplet wyjdzie idealnie jak na pierwszy raz to oceniam na czwórę teraz tylko testy głębinowe ale na to pogoda na razie nie pozwala
Co do rękawiczek to potwierdzam są niezbędne
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
No to trzeba będzie zabrać się do pracy Dzięki za pomoc
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●