Projekt Grizzly 700 Xxc - polemiki
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Re: Projekt Grizzly 700 Xxc
powiedział co wiedział i oddalił się w nieznanym kierunku....
Więc poczekamy na poważniejsze testy i "poważniejsze wypowiedzi"
Widzę , że nie za bardzo nasze odczucia pasują do siebie, przez co nasi czytelnicy są nieco zdezorientowani, ale myślę, że po konkretniejszym teście to wszystko zacznie nabierać podobnego brzmienia...
poczekamy, zobaczymy, wywalimy drążek na śmieci..... i przeprosimy wszystkich za mataczenie.... :):):):):):):):)
Więc poczekamy na poważniejsze testy i "poważniejsze wypowiedzi"
Widzę , że nie za bardzo nasze odczucia pasują do siebie, przez co nasi czytelnicy są nieco zdezorientowani, ale myślę, że po konkretniejszym teście to wszystko zacznie nabierać podobnego brzmienia...
poczekamy, zobaczymy, wywalimy drążek na śmieci..... i przeprosimy wszystkich za mataczenie.... :):):):):):):):)
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Ostatnio pojechałem foczką na elce wokoło komina. Wróciłem jakiś taki... jak Bubu...
Było zimno, leżał śnieg i było ślisko...
Kiepski czas na testy.
Było zimno, leżał śnieg i było ślisko...
Kiepski czas na testy.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- LEJEK
może i tak....
poczekajmy jednak...
może moje spostrzeżenia są nieco przesadzone ?? Raczej nie.... wiem co było, a czuję jak jest......
zawsze mogę podjechać z gadem do Legnicy, niechaj inni (pingwiny) osądzą.....
Pingwin, amorki na mrozie pracują inaczej.... olej jest gęstszy, uszczelnienia ciaśniejsze itd....
według mnie to powinno się zastosować inne ustawienia na lato, a inne na zimę...
poczekajmy jednak...
może moje spostrzeżenia są nieco przesadzone ?? Raczej nie.... wiem co było, a czuję jak jest......
zawsze mogę podjechać z gadem do Legnicy, niechaj inni (pingwiny) osądzą.....
Pingwin, amorki na mrozie pracują inaczej.... olej jest gęstszy, uszczelnienia ciaśniejsze itd....
według mnie to powinno się zastosować inne ustawienia na lato, a inne na zimę...
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- LEJEK
znawcą amorków od Quadów nie jestem, ale od rowerów to się trochę robiło, zmieniało oleje, elastomery, sprężyny i takie tam. Raczej w środku takie amortyzatory niewiele się róźnia, a zasada działania to już na pewno ta sama. W rowerkach zdarzały się też różne cudeńka, regulowane odbicie, twardość i szybkość dobicia...... w niektórych robiono blokady na sztywno..... i takie tam..... też były dosyć zaawansowane....
- BuBu
- Quad:: G700 XXc
- Imię: Marcin
Tomek, Ty tu nie gadaj tylko z Fiśmanem nawijaj o amorkach od LTR-a.
- LEJEK
spoksik, wiem że Ci zależy, wszystko pod kontrolą..... dzwoniłem, czekam na odp.
forum, to forum, bedę gadał co mi gad na język przyniesie ...
forum, to forum, bedę gadał co mi gad na język przyniesie ...
- BuBu
- Quad:: G700 XXc
- Imię: Marcin
Lejek, a wiesz, że GER będzie? No i co teraz? Gdzie jedziemy? Bo z łajf tylko jeden wiosenny rajd wytargowałem.
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Bubu - Geru nie będzie.
imprezy offroadowe robi Stowarzyszenie z Żagania jak kojarzę od dłuższego czasu, tyle, że z mniejszym rozmachem i pewnie nadal tak będzie
a rajd będzie jedyny słuszny w Drawsku
imprezy offroadowe robi Stowarzyszenie z Żagania jak kojarzę od dłuższego czasu, tyle, że z mniejszym rozmachem i pewnie nadal tak będzie
a rajd będzie jedyny słuszny w Drawsku
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- jarecki13
- Quad:: TraktoReX 680 :)
- Imię: Jarek
W tym roku organizował ktoś inny a w przyszłym mają to robić chłopaki z Żagania i okolic rozmawiałem ze znajomym co będzie pomagał przy organizacji i jak na razie wszystko idzie dobrze , jak coś więcej będę wiedział to dam znać ale to dopiero po 7 stycznia.
- LEJEK
Kurde, Marcin, tak szczerze mówiąc to myślałem, że będzie "koniec świata" i teraz sam jestem w kropce.....
Ostatnio zmieniony sob 22 gru, 2012 przez LEJEK, łącznie zmieniany 1 raz.