Quad 125 strzelił i zgasł, nie odpala
Quad 125 strzelił i zgasł, nie odpala
Witam. Posiadam chińskiego quada 125. pewnego razu nim jechałem dosyć szybko i coś strzeliło i go odrazu zgasiłem. Gdy chciałem już go zapalić to nie paliła się żadna kontrolka i na nic nie reagował. akumulator jest naładowany i dobrze podłączony. Odpalam go tylko z tzw. popychu. w czym tkwi problem?
- Chochol
- Quad:: POLARIS
- Imię: Michal
- Kontakt:
Re: pomocy
Trudno w ten sposób pomóc, jeśli kontrolki się nie palą, to należy przemierzyć instalacje. A ten strzał to metaliczny, z rury, czy jak paląca się instalacja?
z rury
- Chochol
- Kontakt:
To pewnie silnik wypluł tego Chińczyka który to wszystko łączył
Pytasz o najtrudniejszą rzecz w chinskim quadzie. Poleciłbym wizyte u mechanika quadowego, powiedz skąd jesteś a podpowiemy Ci dobry zakład.
Pytasz o najtrudniejszą rzecz w chinskim quadzie. Poleciłbym wizyte u mechanika quadowego, powiedz skąd jesteś a podpowiemy Ci dobry zakład.
okolice millejowa (łęczyńskie).
- Chochol
- Kontakt:
te koło Zajączkowa?
nie. chodzi mi o powiat łęczyński koło lublina
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
Re: Quad 125 strzelił i zgasł, nie odpala
Sprawdź, czy nie odpięła Ci się masa od akumulagtora, lub masy, sprawdź również +. Kolejnym krokiem jest stacyjka, może niedomaga, zobacz czy w kablach nie zalega woda i nie robi zwarcia.
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE