Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
-
Seba
-
Kontakt:
Witam
Mój kolega kupił sobie w czwartek tak na początek 200 cm quada ( hinol ) I tak wybrał sie dzisiaj ze mną na pustynie błędowska. 200 - tką to tam nie ma co jezdzic ale my pojechali. Miał zaledwie przejechane 50 km i go trocge poniszczył na tych piachach i podjazdach jak my wracali to mu łańcuch spadł ale my go bez zadnych problemów nałozyli ALE problem polega na tym ze zaczął trochę a nawet bardziej głośniej chodzic. jedzie normalnie ale głośniej chodzi w imieniu kolegi proszę o jakieś rady dlaczego mu zaczął tak głośniej chodzic???????
-
Grzesiek G
To , że jeszcze wogóle chodzi , to już jest powód do radości . A czy głośniej czy ciszej to już wielkiej różnicy nie powinno robić
-
Seba
-
Kontakt:
co pan miał na myśli ze chodzi?? a mógł by pan powiedzic dlaczego mu sie tak stało !!!! chłopak jest bardzo zdenerwowany no bo ja go na tą pustynie wyciagłem i troche sie przejmuje
-
Seba
-
Kontakt:
A i przepraszam ze truje ale mam jeszcze jedno pytanie czy ten silnik mógł on zatrzec?????? Prosze o szybką odpowiedz
-
MERIT
Prawdopodobnie jeszcze jedna taka wyprawa w teren i po quadzie zostanie tylko kupa śrubek . Zresztą prędzej czy później i tak go to czeka. Jeżeli Twój kolega chce pojeździć choć parę tygodni niech się lepiej ograniczy do asfaltu
MERIT
-
Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
-
Kontakt:
MERIT pisze:Prawdopodobnie jeszcze jedna taka wyprawa w teren i po quadzie zostanie tylko kupa śrubek . Zresztą prędzej czy później i tak go to czeka. Jeżeli Twój kolega chce pojeździć choć parę tygodni niech się lepiej ograniczy do asfaltu
nie wiadomo czy i to wytrzyma...;p - te polskie drogi hehe
-
Seba
-
Kontakt:
dzieki
-
michalek
-
Kontakt:
nie jest tak żle z chinolami
miałem kingwaya i rok czasu go katowaliśmy oprocz zawieszenia które skrecaliśmy po każdej jeżdzie to nic sie nie działo
ale jeśli się kupuje zabawke za 4000 to co można wymagać i tak cacko
-
Motyf
-
Kontakt:
jak widac, mimo wielu dobrych opinii chinol zawsze pozostanie chinolem