Przywitalnia... i takie tam rozmowy
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Przywitalnia... i takie tam rozmowy
Miło jest mi wszystkich przywitać na tym subforum. Wszyscy są tutaj mile widziani. W tym dziale będziemy pisać o naszych przemyśleniach, podróżach i generalnie będziemy się bawić. Sympatyków naszego teamu a właściwie grupy miłośników nie tylko z pod marki Hondy ale też innych sprzętów chętnie przygarniemy.
Moje przejście z ATVP było dosyć huczne. Tutaj możecie pisać co chcecie. Moderowanie odbędzie się tylko wg netetykiety tj. bez przekleństw, obrażania innych użytkowników. Treści postów nikt nie będzie zmieniał. Nie będziemy też nikomu nic usuwać.
AdminGrzegorz: zmodyfikowałem trochę temat, było: "Przywitalnia", jest: "Przywitalnia... i takie tam rozmowy", bo oprócz powitań są tu poruszane również inne tematy
Moje przejście z ATVP było dosyć huczne. Tutaj możecie pisać co chcecie. Moderowanie odbędzie się tylko wg netetykiety tj. bez przekleństw, obrażania innych użytkowników. Treści postów nikt nie będzie zmieniał. Nie będziemy też nikomu nic usuwać.
AdminGrzegorz: zmodyfikowałem trochę temat, było: "Przywitalnia", jest: "Przywitalnia... i takie tam rozmowy", bo oprócz powitań są tu poruszane również inne tematy
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
Re: Przywitalnia.
No to chyba wypada się przywitać na nowym starym forum Myślę, że ATVP bardzo dużo straciło na tym nieprzemyślanym ruchu. W sumie to wielka szkoda, ale z drugiej strony możliwość zaczęcia wszystkiego od nowa. Prawda jest taka, że autorytarna władza Pani Prezes pewnego związku powoli zaczyna odpychać od niej ludzi - zapomnieli o tym kto tworzył tamto forum. Niemniej jednak nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, start od zera za to ze wspaniałą ekipą jest gwarancją sukcesu !!
Pozdrawiam wszystkich Artur Kordala vel Ikar
Pozdrawiam wszystkich Artur Kordala vel Ikar
Ozo Drapers Squad
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Pozdrawiam Andrzej W. vel DIABLO_W
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
Brawo Pingwin, jesteśmy z tobą. Dyktatura i autorytaryzm zawsze mnie odpychały (pewnie dlatego nie pojechalem nigdy na wakacje na Kube). Miejmy nadzieje że forum quadzika zyska na twojej obecności tutaj.
- syciu
- A.P.T. - ATV Poznań Team
- Quad:: Renegade 800 XXC
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
siema danielu.
M5 - "Chcesz się ścigać, nie masz szans" - Jeremy Clarkson
SQUAD: A.P.T. - ATV Poznań Team
ZONEparts.pl
SQUAD: A.P.T. - ATV Poznań Team
ZONEparts.pl
Tyle co zielonego dostałe, a tu ku...a przeprowadzka pingwina
No i nie ma teraz z kim się spierać... że Król bije na glowę Foczkę, nie mówiąc o M&Msach
No i nie ma teraz z kim się spierać... że Król bije na glowę Foczkę, nie mówiąc o M&Msach
Bo nie sztuką jest nigdy nie upaść - lecz z każdego upadku zwycięsko się podnosić.
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
No proszę powoli powoli a na QUADZIKU BĘDZIE WESOŁO SAMI WESELI LUDZISKA SIĘ POJAWIAJĄ NA TYM FORUM
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
No jak nie, jak tak
Bo nie sztuką jest nigdy nie upaść - lecz z każdego upadku zwycięsko się podnosić.
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: Taki fajny
Witajcie
Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do tego forum
Czasami szybciej piszę niż pomyślę no ale cóż taka jest moja natura
Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do tego forum
Czasami szybciej piszę niż pomyślę no ale cóż taka jest moja natura