kymco mxer 150
kymco mxer 150
witam zakupiłem quada mxer 150 pytanie takie mam na jaki olej wymienić? poprzedni właściciel nic nie wiedział na te temat a ja jestem początkujący i nawet nie wiem czy jest tam filtr oleju trochę pojeździłem i zauważyłem ze pobiera olej nalać tam półsyntetyk czy mineralny? koleją sprawą sa łyse opony z przodu o rozmiarach 20x7-8 nowe kosztują w granicach 200 zł na allegro są jakies zamienniki tańsze lub gdzie można dostać używki w dobrym stanie z góry dziekuję za pomoc
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
Re: kymco mxer 150
Proponuję wybrać się do specjalistycznego sklepu w tematyce "QUADOWEJ" i porozmawiać o twoim nowym sprzęcie lub najlepiej dać go na pierwszy przegląd i zobaczyć jak to wszystko się odbywa. Podpytać o szczegóły i ciekawostki a później będziesz w stanie spróbować sam to wykonać.
Jeśli ta opcja ciebie nie przekona, zadzwoń do jedynego importera tej marki w Polsce, firmy MOTOR-LAND z Warszawy i zapytaj o rodzaj oleju do twojego modelu ( tak będzie najbezpieczniej)
Ja w swoim stosuje MOTUL 5100 10W40 ale to 500i IRS
Jak się już nauczysz wymieniać to zacznij prowadzić temat z eksploatacją swojego modelu, zdjęcia opisy przemyślenia (naprawy awarie modyfikację ) na pewno jest więcej osób posiadające ten model które zainteresują się pomocą z twojej strony
Pozdrawiam
waco
Jeśli ta opcja ciebie nie przekona, zadzwoń do jedynego importera tej marki w Polsce, firmy MOTOR-LAND z Warszawy i zapytaj o rodzaj oleju do twojego modelu ( tak będzie najbezpieczniej)
Ja w swoim stosuje MOTUL 5100 10W40 ale to 500i IRS
Jak się już nauczysz wymieniać to zacznij prowadzić temat z eksploatacją swojego modelu, zdjęcia opisy przemyślenia (naprawy awarie modyfikację ) na pewno jest więcej osób posiadające ten model które zainteresują się pomocą z twojej strony
Pozdrawiam
waco
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●