fotki- świętoszów.
fotki- świętoszów.
hi ziomale! przesyłam pare fotek ze świętoszowa.robię to pierwszy raz,mysłę,że się uda.pozdrawiam i jeszcze raz dzienkuje grzegorzowi za pomoc z zalogowaniem.maser73
- Krzysztof Wronowski
fotki
hi! jak chcesz więcej fotek to podaj mi meila.teren to oczywiście polska i nie góry.tylko poligon.ale teren zwala z nóg.no i zabawa czysto extrim.błota na maxa.przejeżdzamy tam 130 km i jest to 1/3 poligonu,poprostu szok.jażeli masz ochote się ustawić na taki wyjazd zapraszam,choć sam muszę tam dojechać okolo 80 km to warto.świętoszów jest koło szprotawy ,woj.dolnośląskie.80 km od głogowa.to te rejony.pozdrawiam maser73 end kodiak450.
- ITAL
- V-ce Admin
- Quad:: Honda Rincon 680 :)
- Imię: Adam
- Kontakt:
To oczywiście czynny poligon ,żołnierze ze Świętoszowa niedawno pojechali na misję do Afganistanu.
Poligon znajduje się koło Żagania tj ok. 30 km od Zielonej góry w województwie lubuskim
Sam czesto tam jeżdżę to w końcu po sąsiedzku.
Ostatnio nawet stanęliśmy oko w oko z Leopardem .To dopiero bestia.
Oczywiście zjechaliśmy mu z drogi dlatego mogę teraz o tym pisać
Jak najbardziej temat jest do przejścia jeśli chodzi o jazdę ale wierzcie mi są w lubuskiem dużo ciekawsze miejsca i powiem nieskromnie ,że ja je znam .
Jeśli ma ktoś ochotę ;nie powstrzymujcie sie
ZAPRASZAM

Poligon znajduje się koło Żagania tj ok. 30 km od Zielonej góry w województwie lubuskim
Sam czesto tam jeżdżę to w końcu po sąsiedzku.
Ostatnio nawet stanęliśmy oko w oko z Leopardem .To dopiero bestia.

Oczywiście zjechaliśmy mu z drogi dlatego mogę teraz o tym pisać

Jak najbardziej temat jest do przejścia jeśli chodzi o jazdę ale wierzcie mi są w lubuskiem dużo ciekawsze miejsca i powiem nieskromnie ,że ja je znam .
Jeśli ma ktoś ochotę ;nie powstrzymujcie sie
ZAPRASZAM

Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red