Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
No to super że wypad się udał ,a i towarzystwa w lesie nie zabrakło .A fotki jakieś macie
Pozdrawiam
- Lukas82
- Quad:: XMR
- Imię: Łukasz
Tomek Ty lepiej jedz na myjnie zobacz moze makaron cos zostawil cennego zrobilismy 52 km i 3 motogodziny. a i bez liny kinetycznej nie ruszam sie, dzis pare razy uzywalismy to piekna sprawa. 140 zl a tyle radosci jak makaron wyskoczyl razem z quadem z blota po pas.
-
- Quad:: Tajwaniec-narwaniec KYMCO MXU 500
- Imię: Kuba
siemasz wszystkim. Długo się nie odzywałem ale nie miałem zbytnio możliwości. Pamiętacie może jak mówiłem o imprezie dla dzieci niepełnosprawnych?Ta impreza nazywa się "Extra Jest" i daje tym dzieciakom wiele atrakcji i możliwość skorzystania z: terenówek, paintball, asg, wiatrówka, zorbing, buggy, quady. Otóż ta impreza odbędzie się za tydzień w sobotę ( 13 października) w godzinach 8.30-16 i szukam 2-3 chętnych osób wraz ze swoimi maszynami które pomogą mi w tej imprezie. Chodzi o przewiezienie dzieciaków po wcześniej wyznaczonej trasie.
nie zawsze będę dostępny na forum wiec podaje swój nr pod którym jestem w stałym kontakcie 530-093-376. Liczę na wasza pomoc wszystkie informacje udzielę przez telefon
Jakub Macieja
www.stpromocja.pl
nie zawsze będę dostępny na forum wiec podaje swój nr pod którym jestem w stałym kontakcie 530-093-376. Liczę na wasza pomoc wszystkie informacje udzielę przez telefon
Jakub Macieja
www.stpromocja.pl
pozdrawiam
- tomasz11
No tak, kinetyk to świetna sprawa pomaga w każdej sytuacji,muszę sobie taką sprawić 8)a tak na marginesie to musiało być ostro że pomoc była potrzebna
Pozdrawiam
- Lukas82
Kingquady sie pozawieszały makaron zgubił jednego pilota a drugi nie działał także musiałem użyć swojego traktora Ostro było na końcu rzeczki nie wiem kiedy my to pokonamy bo jak na razie za każdy razem to bagno wygrywa
- Adecneo
- Quad:: Suzuki KingQuad 750AXI Camo
- Imię: Adrian
Ścieżka pokonana o 100 metrów więcej, myślałem że dam radę,ale było ciężko. Chłopaki z tyłu już machali że koniec. Przy zawrotach takie bagno że nie wiem. 2 kingquady stanęły. Lukas musiał wyciągać.
Kto chetny na ta niedziele ?
- Lukas82
Ja odpadam, za tydzień chętnie.
- tomasz11
Panowie,co taka cisza kto jeszcze będzie w niedziele.
Pozdrawiam