Potrzebny znachor do chinola !
Potrzebny znachor do chinola !
Witam
Posiadam Kingwaya 150CC i mam z nim mianowicie 1 problem . Jak byl nowy mial dosc duzo mocy . Nawet za duzo . Po 4 latach uzytkowania coś jest nie tak bo quad zaczął tracić moc . Myśle chyba że to pierścienie . Ale i tak prosze o fachową wypowiedz .
Lewa w góre!
Posiadam Kingwaya 150CC i mam z nim mianowicie 1 problem . Jak byl nowy mial dosc duzo mocy . Nawet za duzo . Po 4 latach uzytkowania coś jest nie tak bo quad zaczął tracić moc . Myśle chyba że to pierścienie . Ale i tak prosze o fachową wypowiedz .
Lewa w góre!
Re: Potrzebny znachor do chinola !
Dobrze kombinujesz mam 150 i doradzę ci zrób tak ,kup (nowy ) tłok pierścienie wlej nowy olej kup nowe tarcze sprzęgłowe jeżeli umiesz to po wymianie tłoka ustaw zawory .Ja tak zrobiłem jak kupiłem quada i chodzi bdb jedynie nie mogę sobie poradzić z ustawieniem gaźnika
Thx . A co do gaznika poszukaj na forum bo widzialem podobny post
Myślałem też żeby zrobić tak . Założyć do niego głowice od 250 , wał , tłok itd. Ale nie wiem czy to dobry pom . Jak myślicie ?
Tłok znalazłem za 80 zl z pierścieniami na allegro ale nie wiem czy to nie ścierwo . Prosił bym kogoś kto się na tym zna o przeslanie linka z dobrymi częściami Do kingwaya.
Tz wiesz co ja kupiłem tłoka w sklepie na mieście dałem 99zł za komplet tłok pierścienie zabezpieczenia sworzeń i narazie działa. Nie zawsze droższe to lepsze