LUCKY ATV TEAM
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Re: LUCKY ATV TEAM
Organizatorzy rajdu rowerowego wokół Miedwia zapraszają nas na spotkanie organizacyjne w czwartek na godz. 19 ul.Różana siedziba Aris-Auto. Rajd odbędzie się 04.08.2012 (sobota). Kto ma zamiar prowadzić grupy kolarzy, tak jak w ubiegłym roku, niech się dopisuje w temacie.
zapraszam wszystkich znajomych i przyjaciół na grilla 14.07.2012 na 9 rano do kołbaskowa 119 (baza wtransu) - będziemy opijać moją córkę Polę Wajdzik...
warunki spartańsko-polowe ale na wesoło
pozdrawiam Shogun
warunki spartańsko-polowe ale na wesoło
pozdrawiam Shogun
...dzień dobry...
- tede74
- Administrator
- Kontakt:
Sławeczku jeszcze raz gratulacje i dzięki za zaproszenie.
Witam,
kto reflektuje na nastepny weekend Węgorzyno?
Wyznaczona jest trasa na orientację ok 70-100 km (piasek, las, woda)
Musze wiedziec koniecznie kto przyjedzie (dyplomy, puchary, obiad itd.) i czy z noclegiem
Poniedzialek albo wtorek po południu będę dokładnie jechał po trasie zeby nie bylo niespodzianek.....koncert Urszuli 21.07 o godz 22 (niewiem czy juz o tym pisalem)
kto reflektuje na nastepny weekend Węgorzyno?
Wyznaczona jest trasa na orientację ok 70-100 km (piasek, las, woda)
Musze wiedziec koniecznie kto przyjedzie (dyplomy, puchary, obiad itd.) i czy z noclegiem
Poniedzialek albo wtorek po południu będę dokładnie jechał po trasie zeby nie bylo niespodzianek.....koncert Urszuli 21.07 o godz 22 (niewiem czy juz o tym pisalem)
- tede74
- Administrator
- Kontakt:
Lista na Węgorzyno z noclegiem:
1. Tede
2. Arczi
3. Kredka
4. Deniu
5. Adrian
6. Maniek
Dopisywać się kto jeszcze jedzie.
1. Tede
2. Arczi
3. Kredka
4. Deniu
5. Adrian
6. Maniek
Dopisywać się kto jeszcze jedzie.
biorąc pod uwagę ze kij ma dwa końce cytat Emeliasza Team Quad Szczecin 4x4 roz. 15 werset 4. '' księga końca i początku,, Ja też jadę do Węgorzyna
Paweł s
pozdrawiam
Paweł s
pozdrawiam
izomoto
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: SUZI 750
ja bardzo chętnie , tylko o której trzeba się najpóżniej stawić na miejscy? bo rano mam jeszcze robotę.
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: Yamaha grizzly 700
- Imię: Michał
widzę, że jest parę osób z okolic szczecina. Może byśmy gdzieś się spykneli i dołączyli do tej ekipy co jedzie?
myślę że godz 9 rano to jest dobry pomysł.....
Chciałbym wystartować 1 zawodnika ok 11-11.30 ale mogę trochę cos pozmieniać... dzisiaj jadę przejechać trasę...jeśli jest ktoś chętny to to zapraszam ...
Chciałbym wystartować 1 zawodnika ok 11-11.30 ale mogę trochę cos pozmieniać... dzisiaj jadę przejechać trasę...jeśli jest ktoś chętny to to zapraszam ...