Problem z hondą
Problem z hondą
Wim jestem posiadaczem hondy 650 od kilku dni zaczyna mi szarpać czyli jak dam po garach to przerywa jakby paliwo nie dochodziło wymieniłem świece żarowa filter paliwa i nic nie pomogło co mogę sprawdzić jeszcze proszę o porady honda ma dopiero przejechane 3000 km
Re: Problem z hondą
Wyczyść gaźnik.
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Nie wiedziałem, że Honda ma diesla A na poważnie świecę założyłeś irydową?malenstwo pisze:... wymieniłem świece żarowa...
Z tą żarową to przesadziłem sorki a świece założyłem zwykłą niewiedziałem że mam taki wpływ na prace
Witam a wiec wymieniłem świece na irydową i nic to nie dało pojawił się nowy objaw jak jest bestia zimna to mogę nią pojechać a jak ją zagrzeje to gaśnie i nie chce odpalić wogóle co może być proszę o poradę bo już nerwy mi puszczają
Witam, ja również mam problem z hondą rancher 300. przy ujmowaniu gazu słychać stukanie. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie było. Czy ktoś z Was może znać przyczynę takiego stukania ?
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Skoro na zimnym jedzie a na ciepłym nie to sprawdź ssanie?malenstwo pisze:Witam a wiec wymieniłem świece na irydową i nic to nie dało pojawił się nowy objaw jak jest bestia zimna to mogę nią pojechać a jak ją zagrzeje to gaśnie i nie chce odpalić wogóle co może być proszę o poradę bo już nerwy mi puszczają
Bo to gaźnikowiec, może linka sie urwała i wciąż jesteś na ssaniu. generalnie obstawiam gaźnik.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...