prosze o szybka pomoc
prosze o szybka pomoc
witam mam 13 lat i chce kupic sobie pierwszego quada do 4000 tys. zl tylko zeby to niebyl chinol pomocy !!!
Ostatnio zmieniony pn 25 cze, 2012 przez hunter, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: prosze o szypka pomoc
Niewiem wybiraj sam jak na 13 lat to polecam 110-250
Witam
Doradzić w tym przypadku można tylko lucky stara 250 lub yamahę blaster 200 bo nic lepszego w tych pieniążkach nie znajdziesz.
Pozdrawiam
Doradzić w tym przypadku można tylko lucky stara 250 lub yamahę blaster 200 bo nic lepszego w tych pieniążkach nie znajdziesz.
Pozdrawiam
OFF-ROAD sztuka topienia pieniędzy w błocie.
dzieki ale niestety moge kupic tylko quada nowego taty warunek
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
... wiedział co za warunek stawia bo za taką kasę dzieżko kupić coś NIE chińskiego pamiętaj ze na zakupie się nie kończy to początek wydatków
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●
a co byscie polecali dla mnie 173cm i 50 kg
może być do 10000 tys. chociaż bym wolał mniej ok 6 7 tys prosze zebyscie podali linki
z góry dziękuje !!!
z góry dziękuje !!!
a co myślicie o tym
http://otomoto.pl/smc-inny-quadzilla-r200-stringer-M3233835.html
http://otomoto.pl/smc-inny-quadzilla-r200-stringer-M3233835.html
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
Znajomy ma 25 lat 180cm wzrostu 80kg wagi i ostatnio kupił BASHANA 250 dokładnie takiego http://www.autotrader.pl/bashan_250s_11 ... 891868/g/3 i powiem ci ze sprzęt go wyniósł chyba 7tyś ale wymiata ja na swoim jadę na równi z jego maszynką jest bardzo lekka i zwrotna i po mimo ze to rasowy chinol moim zdaniem dla ciebie aż za mocny 80km/h bez zadyszki i kółka w miejscu nie stanowią problemu
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●
a co myślisz o tym co podałem w linku a i ja chce quada do spokojnej jazdy po lesnych drogach bez blota i górek tylko do przejechania się i najlepiej było by żeby była skrzynia automatyczna
Proszę o szybką pomoc bo decyzje jakiego quada mam kupić muszę podjąć w następny poniedziałek. Wiem wielkie mam wymagania ale quady bardzo mi sie podobają i chce mieć coś dobrego na początek bo tylko raz jezdzilem na quadzie i to w afryce wiec nie wiem jak to jest w lesie
NAJLEPIEJ JAK BYŚCIE MI POLECILI I PRZYSŁALI LINKI
z góry WIELKIE DZIĘKI !!!!
Proszę o szybką pomoc bo decyzje jakiego quada mam kupić muszę podjąć w następny poniedziałek. Wiem wielkie mam wymagania ale quady bardzo mi sie podobają i chce mieć coś dobrego na początek bo tylko raz jezdzilem na quadzie i to w afryce wiec nie wiem jak to jest w lesie
NAJLEPIEJ JAK BYŚCIE MI POLECILI I PRZYSŁALI LINKI
z góry WIELKIE DZIĘKI !!!!