JAKI quad najlepszy?
JAKI quad najlepszy?
witam na tema quadów to malutko wiem ! ale zamierzam kupić jakiegoś takiego możliwego tak do 4tys jakiego byście proponowali?
-
- Quad:: smc ram 250
- Imię: sebastian
Re: JAKI quad najlepszy?
http://allegro.pl/quad-smc-250-i2412650376.html
A taka pojemność da rady dźwignąć dwie dorosłe osoby?
Powinien dać sobie rade
Pozdrawiam
Pozdrawiam
OFF-ROAD sztuka topienia pieniędzy w błocie.
-
- Quad:: smc ram 250
- Imię: sebastian
bez problemu daje rade ja waze 80 i jezidzilem z osba ktora wazyla 90 i zadnych problemow niemial
a jest może gdzieś giełda gdzie można kupić quady albo jakaś strona internetowa oprócz allegro?
O giełdach typowo quadowych nic nie wiem bo takich raczej nie ma, a jezeli chodzi o strony podobne do allegro to jeszcze możesz papatrzeć an otomoto ale praktycznie wszystkie ogłoszenia się powielają.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
OFF-ROAD sztuka topienia pieniędzy w błocie.
Witam wszystkich dopiero wskoczylem na wasza strone mam pytanie chce nabyc 4 kola i teraz nie wiem co by bylo dobre jezdzilem kiedys SUZUKI king quadem u szwaba i teraz myslalem nad taka maszyna czy moze grizlacza lub cam-an
mialem polarisa wczesniej sportsmana 700 ktory cieszyl mnie przez 2 dni bo pozniej kopyto wystawil i nie mialem mozliwosci sciagniecia silnika ze stanow tak wiec sama rame sprzedalem za grosze pozdrawiam i dzieki za podrzucenie co kupic i bezawaryjnego i czesci zeby byly na miejscu
2 os pociągnie nawet dobra 110 oerta jest w opiniach o quadach naprawde siwietny