Wymiana oleju w Polarisie Sportsman'ie 500.

Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
ODPOWIEDZ
blackmaster3
Quad:: Polaris Sportsman 500
Imię: Mateusz

Wymiana oleju w Polarisie Sportsman'ie 500.

Post autor: blackmaster3 » sob 19 maja, 2012

Witam. Posiadam quada - Polaris Sportsman 500 i przyszła kolej na wymianę oleju , ale jednakże iż jestem kompletnie zielony w sprawach związanych z quadami , mógłby ktoś z was pokazać mi jak to zrobić? Tzn gdzie są spusty oleju , i gdzie mam go wlać , najlepiej na zdjęciach. Z góry dziękuje za pomoc.

Awatar użytkownika
wacoQ
Quad:: Przerwa techniczna :)
Imię: waco

Re: Wymiana oleju w Polarisie Sportsman'ie 500.

Post autor: wacoQ » wt 05 cze, 2012

Witam może generalnie to nie mój dział ale chwile temu miałem podobny temat i wiesz co po prostu poczytałem instrukcję (są obrazki i dokładny opis) od swojego gada, dowiedziałem się w sklepie specjalistycznym o szczegóły wymiany i nasączenia filtra powietrza których nie było w instrukcji i w godzinkę zrobiłem to sam z lepszym efektem niż się spodziewałem ( serwis zawołał 600zł ja zrobiłem za jakieś 350zł ale dużo oleju silnikowego mi zostało na następny raz )

Idą swoim tropem pomyślałem że przyda się instrukcja jakiemuś nowicjuszowi wiec przy wymianie robiłem fotki i w linku po niże możesz zobaczyć efekty tobie również polecam to nauka na przyszłość dla ciebie będziesz nie zależny i posiądziesz tajną wiedzę serwisu który kasuje jak za sprzęt kosmiczny :D

Pozdro

Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy :ok:

●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż quadowy”