LUCKY ATV TEAM
Re: LUCKY ATV TEAM
ok, będę, w koncu z cukru nie jestem
Fanie macie chopy. Moja bryka jeszcze min. tydzien albo i dwa na kolkach postoi...
Nie mam zdjęć, ale ustawka dzisiaj meega. Szczerze powiedziawszy przypomniały się stare dobre czasy, gdzie więcej było jeżdżenia, a mniej pie....a. Choć na obiadek w Srebrnej Rybce czas się znalazł. 150km pękło i nawet ślad zapisałem na przyszłość, bo fajną traską poszło (Grzędzice - Ińsko - Grzędzice). Reasumując zaje... niedziela, za co wielkie dzięki dla dzisiejszych kompanów . Pzdr
Witam Ja również dziękuję za niedzielną ustawkę było zaje.... Fajnie. Tempo ok., widoczki ok., obiadem ok., ekipa zaje.... Ok., piszę się na koleją taką ustawkę.
Postaram się później wstawić parę zdjęć.
Postaram się później wstawić parę zdjęć.
Halo, halo, bywa tu kto? Ja tam załapałem takiego ciągu na jazdę, że jakby był ktoś chętny na sobotę, to do Międzyzdroji na najlepszą rybkę na polskim wybrzeżu bym się wybrał...
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Wyjazd ode mnie 8.30, tankowanie i nad morze
Ufff, zmęczyłem się trochę. Stado jeleni obcykane (w pewnym momencie wmieszałem się nawet w tłum), Kamień odwiedzony, plaża w Dziwnówku i Dziwnowie też, pyyyyyszny dorszyk w porcie w Międzyzdrojach zjedzony - czego chcieć więcej?
PS. A i 300 km pękło
PS. A i 300 km pękło
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Filmik z wczoraj
Ps. We wtorek 18.05.2012 godz. 18.30 na kanale Orange Sport pierwsza część relacji z Sahara Rally
Ps. We wtorek 18.05.2012 godz. 18.30 na kanale Orange Sport pierwsza część relacji z Sahara Rally
Filmik pierwsza klasa, wogóle dzięki Tede i Homarek za wczorajszy dzionek. Pzdr
Tomek widzę że wideotekę tworzysz całkiem całkiem popieram tu filmik tam filmik i będzie co na stare lata wspominać
izomoto