Patrząc na zdjęcia wygląda na seryjny egemplarz, nie wiadomo czy ktos manipulował w środku, jednak sądząc po opisie i zdjęciach sprzedaje go wg mnie amator.
Zastanawiał bym się czy dbał o wymianę oleju, regulację zaworów, napięcie łańcucha itp czy generalnie dbał o sprzęt.
200 km przebiegu ? nawet gdyby byl pierwszym wlaścicielem to cięzko mi by bylo w to uwierzyć.
Jezdził tylko po podwórku - to jakiś żart chyba

takiego tekstu jeszcze nie widziałem ( zazwyczaj jest informacja ze quad uzytkowany rekreacyjnie, nie widział błota ani wody

Nawet jeżeli to wszystko prawda bo ze zdjęc zbyt wiele nie wywróżymy.
Są miejsca które mogą nam powiedzieć troche o przebiegu quada jednak nie ostały ona pokazane na zdjęciach, nie wiem czy to przypadek czy celowe zagranie.
Na żywo można sprawdzić wiele rzeczy.
Ja użytkuję taki sprzęt i z czystym sumieniem mogę polecić!
Śwetna maszyna, praktycznie bezawaryjna, zużywają się elemeny które mają prawo.
Jednak jeżeli się dba o ten sprzęt i kontroluje pewne temat nigdy cie nie zawiedzie.
Odpalaa jest z kopniaka dla poczatkujacych moze byc to malo komfortowe ale ja doceniam ten rodzaj rozruchu, sczegolnie w zime. NIGDY JESZCZE NIE BYLO TAK ZEBY NIE ODPALIL nawet przy - 20
Nie ma też akumulatora ale to nie problem, natomiast ma kupę mocy i diabła w sobie na początek możesz się z nią nie dogadać co może w rezultacie kosztować cię zdrowie. Dosłownie rakieta, jeżeli do tego jeszcze mało ważysz to lepiej się dobrze przywiąż i kup dobra zborję

Więc zastanów się dobrze...
Ps. Jest o tym sprzęcie dużo tematów w necie i na tym forum także z moimi komentażami.
Zapomniałem dodać że najlepiej kupić już zarejestrowany bo póżniej to cięzki temat a bez homologacji wręcz niemożliwy. Ja latam bez tego.
Pozdro.