LUCKY ATV TEAM
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Re: LUCKY ATV TEAM
Deniu filmik pierwsza klasa moim zdaniem jak nie oskar to nominacja gwarantowana
... inne hobby to tylko wymówka :)
Dominio, prawdziwy z Ciebie kumpel. Dzieki, ze doceniasz moje wysilki.domin11 pisze:Deniu filmik pierwsza klasa moim zdaniem jak nie oskar to nominacja gwarantowana
W sumie to moj debiut, tym bardziej milo.
No i co najwazniejsze, nie bylo by filmu bez mega ekipy
Deniu - też jestem pod wrażeniem, zwłaszcza jeśli to pierwszy raz
Jeszcze raz dzieki.
Pochwaly motywuja mnie do popelnienia kolejnych produkcji, a nie wiem czy to dobrze
Dla uczestnikow imprezy mam wersje full HD. Zupelnie inaczej sie oglada.
Bez wzgledu na ustroj, jutro lub w niedziele planuje posmigac po torze. Chetnych serdecznie zapraszam.
Pochwaly motywuja mnie do popelnienia kolejnych produkcji, a nie wiem czy to dobrze
Dla uczestnikow imprezy mam wersje full HD. Zupelnie inaczej sie oglada.
Bez wzgledu na ustroj, jutro lub w niedziele planuje posmigac po torze. Chetnych serdecznie zapraszam.
- arczi
- Lucky ATV Team
- Quad:: XP
- Imię: Arek
- Kontakt:
Czołem młodzieży
Może panowie by ruszyli tyłki i troche przewietrzyli maszyny po lokalnych bezdrożach???? Jak ktoś chętny to start w niedziele 0 9.30 z metropoli City Grzędzice. ( może bujniemy sie nad nasz piękny Bałtyk )
Może panowie by ruszyli tyłki i troche przewietrzyli maszyny po lokalnych bezdrożach???? Jak ktoś chętny to start w niedziele 0 9.30 z metropoli City Grzędzice. ( może bujniemy sie nad nasz piękny Bałtyk )
Ja, ja, weźmiecie mnie? Matko, arczi, jak dobrze, że napisałeś, bo ja to się czepiać kolegów w łykend majowy nie chciałem
Też bym bryknął ale maszyna jest poskładana, wyczyszczona, pomalowana wygląda jak z salonu i przygotowana do sprzedaży nie będę kusił losu goodbye
izomoto
Witam A mnie ze sobą weźmiecie
Ja z Grzegorzem chętnie pobrykamy niedziela 9:30 Grzędzice jest ok.
Ja z Grzegorzem chętnie pobrykamy niedziela 9:30 Grzędzice jest ok.
Deniu filmik z podkładem muzycznym zupełnie inaczej się ogląda miałeś racje.
Ja równierz gratuluje takiego pomysłu i wykonania zachęcam do częstszych montażu.
Ja równierz gratuluje takiego pomysłu i wykonania zachęcam do częstszych montażu.
- arczi
- Lucky ATV Team
- Quad:: XP
- Imię: Arek
- Kontakt:
Godzina wyjazdu przesunieta na 10.00